Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu e fratioru nici un secret..400 scaunele 100 transport..si inca vreo 100 sa le pun la punct si sa la fac prinderile de sine asa cum trebe..
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• o sa ai o placere deosebita la iarna daca nu ai incalzire in ele, de aratat arata bine oricum

Comment

• ooo....m-am gandit ..iti dai seama ce va fii la -30 de grade,,o sa stau ca pe scandura..o sa le pun incalzire ca va fii jale..

Comment

• ce incalzire.. facem o husa din blana de oaie

Oricum frumoase scaune si masina trage fain.
          Last edited by RobertDH; 2 September 2012, 13:02.
          sigpic

Comment

• Sa tot ai asa scaune pe masina. Foarte frumoase intr-adevar!!! Poate nu or sa fie -30 de grade la iarna...!

Comment

• imi trag niste huse..imprimeu de tigrisor si o husa pufoasa pe volan...si nu o sa imi mai fie friiiggg. :::)))

Comment

• broscoiul a primit intr-un final scaunele si o baita buna..
                Attached Files

Comment

• ceva pozici..
                  Attached Files

Comment

• niste jante dinastea ma bate gandul si pe mine sa imi cumpar sa le pun pe masina pe aici... chiar si cu gumele de iarna... ;)) ca e dragut modelul...
                    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• nairod

de unde ti-ai luat jantele astea?
                      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• le-am luat de aici din brasov..de la un tip ce inchiriaza masini si vinde jante noi..jantele le-am luat noi-noute in cutie, le avea in magazin de 2 ani..sunt ATS CUP originale facute in germania..

Comment

• stiu ca sunt originale , le-am vazut de cand le-ai luat si mai gasesc in brasov noi ?
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• hai bre ca arata bine, imi place Dar parca ar merge o idee mai jos, nu prea da bine retinei distanta dintre aripa si roata...
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• noi..cu siguranta nu...
                              e asa din cauza gumelor "tale"...la iarna pun tablele si nu o sa mai fie asa:)
                              la anul o sa iau 195/50 si o sa fie ok..acum ramane asa..
                              salutari!!!

Comment

• Arata bine broscoiu .Cred ca te fura la greu la viteza cu gumele astea pe 45.Ceva poze mai in detaliu la suportii de la scaune ai?
                                sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google