Dodomobilul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• din pacate nu am facut poze la suportii scaunului..dar daca vrei voi face si o sa le postez..
    pana la sfarsitul saptamanii nu va mai fii broscoi..va fii cu bara stock...deocamdata...muhaa..muhaa intra la vopsit si polish!!
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• nooo...a venit si momentul asta..e pe numele meu..si gata de drum
      broscoiul e dat uitarii..din fericire pentru unii si din muulta nefericire pentru altii
      Attached Files

Comment

• Ce s-a intamplat cu 'broscoiul' ?
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• broscoiul e paa...imi doresc sa nu mai atrag prea mult atentia..erau cam periculoase acele proiectoare..dupa care sincer imi pare rau si mie dar tre sa mai facem si compromisuri..
          in mare parte masina va ramane asa..poate alte jante....in rest modificari mecanice imi doresc...

Comment

• dodo parerea mea este ca ar trebui sa zboare cromul ala de pe bara... in rest arata mult mai bine asa.

Comment

• Ai avut probleme cu politia? Sau cu RAR-ul?

Comment

• cromu ala da chiar foarte bine acolo, parerea mea
                sigpic

Comment

• nu.nu am avut probleme cu nimeni...iar cromul ala va ramane acolo!!!!..
                  bara cu proiectoarele imi placea dar nu era cum trebuia si nu mai vrei sa bag bani in masina..vor mai venii niste folii pe faruri si stopuri si cam atat...la toba nu renunt...va fii si aia...dar nu prea imi mai bat capul..

Comment

• Ok! Spor la treaba! Ai primit PM fiindca la mine merge netul ca un...Nu spun fiindca ma vede big brother.

Comment

• arata bine desi cu proiectoarele avea personalitate ..

Faruri proiectoare imbracate in folie galbena si cred ca ar iesi ceva frumos cu folie galbena (tot de foile de faruri) si pe crom sa vezi cum da .
                      sigpic

Comment

• eu am un pitic pe creier cu sigla aia , albastra pe masina neagra, ca nuca`n perete...poti pune un autocolant negru si scris alb/gri , ar arata mai bine, in rest arata frumos tare
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• 1) Desi mi s-a parut ciudata la inceput cu proiectoarele alea , nu stiu ... arata bine. Avea personalitate.
                          2) Nu inteleg prinderile de pe capota. Inteleg la masinile care chiar au nevoie dar pentru ale noastre zilnice , nu au ce cauta acolo.

Bafta in continuare , jantele dau foarte bine iar scaunele arata extraordinar.

Comment

• Ai cumparat altceva? Mi se pare mie sau difuzorul nu e chiar pe mijloc? Toba e japan style de la carub asa-i ?)
                            Acum am vazut ca ai schimbat doar bara...!
                            MY CLA

Comment

• NUUUUUUUU!!!! ( vreau broscoiul inapoi! era super frumoasa! asa e...ca toate celelalte...felicitari pentru ca ai trecut-o pe numele tau! "bine" ca a disparut si broscoiul...incet incet dispar toate masinile care imi plac...(
                              DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                              sigpic

Comment

• nu o sa o las io chiar asa...in anonimat...am niste idei simple si de efect care vor fi puse in aplicare in curand...cateva zile..
                                prinderile din capota...cea mai buna metoda de a deschide civilizat o capota dupa ce a fost prelungita..
                                difuzorul de pe spate nu prea ai cum sa il ratezi..are golul pentru evacuare..e perfect drept..
                                am comandat deja folie galbena pentru ..atentiee...FARURI...si stopuri..super curios cum va fii...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google