If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
din pacate nu am facut poze la suportii scaunului..dar daca vrei voi face si o sa le postez..
pana la sfarsitul saptamanii nu va mai fii broscoi..va fii cu bara stock...deocamdata...muhaa..muhaa intra la vopsit si polish!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
nooo...a venit si momentul asta..e pe numele meu..si gata de drum
broscoiul e dat uitarii..din fericire pentru unii si din muulta nefericire pentru altii
broscoiul e paa...imi doresc sa nu mai atrag prea mult atentia..erau cam periculoase acele proiectoare..dupa care sincer imi pare rau si mie dar tre sa mai facem si compromisuri..
in mare parte masina va ramane asa..poate alte jante....in rest modificari mecanice imi doresc...
nu.nu am avut probleme cu nimeni...iar cromul ala va ramane acolo!!!!..
bara cu proiectoarele imi placea dar nu era cum trebuia si nu mai vrei sa bag bani in masina..vor mai venii niste folii pe faruri si stopuri si cam atat...la toba nu renunt...va fii si aia...dar nu prea imi mai bat capul..
eu am un pitic pe creier cu sigla aia , albastra pe masina neagra, ca nuca`n perete...poti pune un autocolant negru si scris alb/gri , ar arata mai bine, in rest arata frumos tare
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
1) Desi mi s-a parut ciudata la inceput cu proiectoarele alea , nu stiu ... arata bine. Avea personalitate.
2) Nu inteleg prinderile de pe capota. Inteleg la masinile care chiar au nevoie dar pentru ale noastre zilnice , nu au ce cauta acolo.
Bafta in continuare , jantele dau foarte bine iar scaunele arata extraordinar.
Ai cumparat altceva? Mi se pare mie sau difuzorul nu e chiar pe mijloc? Toba e japan style de la carub asa-i ?)
Acum am vazut ca ai schimbat doar bara...!
NUUUUUUUU!!!! ( vreau broscoiul inapoi! era super frumoasa! asa e...ca toate celelalte...felicitari pentru ca ai trecut-o pe numele tau! "bine" ca a disparut si broscoiul...incet incet dispar toate masinile care imi plac...(
nu o sa o las io chiar asa...in anonimat...am niste idei simple si de efect care vor fi puse in aplicare in curand...cateva zile..
prinderile din capota...cea mai buna metoda de a deschide civilizat o capota dupa ce a fost prelungita..
difuzorul de pe spate nu prea ai cum sa il ratezi..are golul pentru evacuare..e perfect drept..
am comandat deja folie galbena pentru ..atentiee...FARURI...si stopuri..super curios cum va fii...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment