ai renuntat la bara cu proiectoarele mari?
Dodomobilul
Collapse
X
-
arata mult mai bine acuma masina ! dar ar merge mai jos putin ...
Comment
-
yellow..submarine...Attached Filessigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos..
proiectoare din acelea am si eu pe vito ;)) fac o lumina dementiala..Attached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Arata bine si asa,o alta folie cu transparenta mai mare nu avea sau nu ai vrut tu sa pui?
Comment
-
nu e mai deschisa..pe spate efectul nu este foarte vizibil are o tenta de.. perla.. asa..e interesant..pe fata..o sa le dau jos si o sa fac un polish la faruri iar apoi o sa le pun din nou pentru ca imi plac foarte mult..sunt curios in combinatie cu xenon ce o sa iasa..experimente...experimente...o sa fie si pe proiectoere bineinteles..
salutari tuturorsigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
pfuu ce de praf si pe aici..am intors tablele..au iesit foarte bine..am pus gume de vara..195/50/15..trebuiesc vopsite..aranjate..saptamana viitoare o revizie si e gata de jaruri... spor tuturor!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
Comment