Ag-23-dyl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ag-23-dyl

Salutare tuturor,
    m-am gandit sa-mi prezint si eu masina asa cum este ea, cu bune si cu rele .
    Una bucata Logan Laureat 1.6 de la sfarsitul lui 2006, varianta putin restilizata a fazei 1.
    Ca inbunatatiri ar fi:
    -Ceasuri de Duster cu lumini albe si afisajul pe negativ
    -Comenzi volan, tot de duster
    - mp3 Duster, ca sa mearga comenzile pe volan
    - oglinzi de elefant
    - tapiterie scaune schimbata
    - chedere suplimentare capota si usi
    Attached Files

am mai atasat cateva poze de care am uitat, cu chederele la usi si tapiteria.
    Cam murdara masina, dar o sa o spal cand se va mai lua zapada.
    Attached Files

Comment

doar imbunatatiri utile ai adus pana acum, frumos , ce planuri mai ai ?
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Foarte frumos ce ai facutpana acum finut dar cu gust! Care sunt planurile de viitor?

Comment

kubala 7, astept sa treaca zapada sa-i pun si jantele, am niste jante Artec 7j et37 problema este cu cauciucurile asta vara am avut niste cauciucuri pe fata 185/65/15 (kormoran supe proaste) si pe spate 195/60 (dayton ). Cele 195 o sa le las pe spate, iar pe fata am primit 2 Toyo 195/55 care sper sa nu se vada urat. Nu vreau sa umblu la suspensie sa o cobor pt ca mai fac naveta la servici (5 persoane) si drumurile sunt jalnice prin Pitesti .

Comment

am un sfat/propunere (ia-o cum vrei ) consola cu butoanele mi se pare oribila cu textura aia , nu ti-ar placea sa o faci asa ?
            Attached Files

Comment

multumesc baieti pt aprecieri !
              Masinuta mai are o instalatie Gpl Tomasetto super buna consum redus. Am facut rost de o roata ingusta pe care vreau sa o prind zilele aste in partea din spate a portbagajului. Am mai luat un termometru in/out + tensiunea bateriei, astept sa vina si sa vad pe unde il pun.

kubala7, da e frumoasa consola ta a mea e cea de prestige, da mai bine neagra cum e a ta. E ibracata cu autocolant, nu?
              Last edited by ionutzzz; 23 February 2012, 11:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

da e autocolant carbon 3d negru , ia legatura cu alexyno aici pe forum, e 10 lei folia.

Comment

De ce ai pus 16v ? eu zic sa pui motorizarea ei , 1,6 ;)
                  in rest e ok masina , multi km fara probleme
                  sigpic

Comment

Rey91 multumesc pentru urari, ai dreptate cu 16v-ul trebuie sa-l schimb sa-i pun 1.6 normal... am zis ca da mai bine cu 16v .

sa mai pun si eu 2 poze cu ceasurile noaptea...

ca imbunatatiri i-am mai pus butoanele de la geamuri cu impuls, maine sper sa reusesc sa prind si roata de rezeva.
                    Attached Files

Comment

eu as pune de 1.4 ) cand te mai alergi prin trafic si vede acel cineva 1.4 sa ii pice fata

Comment

frumoasa masina,sa vede ca ti la masina,frumoase ceasuri chiar arata bine,de unde le-ai luat si cu cat,bafta in continuare.

Comment

Frumoasa masinuta, sa ai grija de ea(mai ales pe DN73 Maracineni) poate treci pe la stadion cand ai timp...
                          sigpic

Comment

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos..imi place ce ai facut pana acum.la masina..zimi de unde ai luat chederele alea de la usi?
                            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

multumesc baieti!
                              Cosmin83 Ceasurile le-am luat de la un prieten, care tot el a lipit si smd-urile, nu le-am cumparat, eu am cumparat decat smd-urile si display-ul care nu au fost scumpe.

Florin_dnf, chederele de la usi le-am luat de pe 1 Mai de la 1001 articole, sunt niste chedere care au banda adeziva dublu fata. Eu le am cam de 2 ani, s-au comportat bine pana acum. Prostia mea a fost ca am dat cu niste antigel pe toate chederele masinii ca sa nu mai inghete si cand e mai cald afara scartaie, mai ales cand trec peste denivelari.
                              Ionut_CIA, sper sa ajung si eu pe la stadion in ce zi sunt intalnirile? Ti-am admirat iar masina luni in parcare la poarta 2

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google