Cum ai avut curajul sa mergi pana la 77k de km fara sa schimbi distributia? Eu am ~44k si merg cu foarte mare stres)
Ag-23-dyl
Collapse
X
-
si eu am stat putin cu stres, dar cureaua originala pusa de uzina cica tine lejer 80mii. Stiu destule persoane care au schimbat cureaua in jurul valorii de 80k, cureaua me la 77mii nu parea sa fie pe punctul de a ceda, era fara crapaturi, mai rau arata cea de accesorii care prezenta crapaturi. Sincer cu cea noua o sa stau mai cu stres, ca nu stiu cat de originala este, este luata din service si pusa in servis, era ca cea de pe masina adica scrisul era cu galben
Comment
-
eu am schimbat distributia la 70k si mecanicul mi-a spus ca mai mergea lejer inca 10-20ksigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
salutare tuturor
nu am mai postat nimic de ceva timp despre loganelul meu. Astazi am facut rost de niste scaune de peugeot 307 pe care vreau sa le pun pe loganel , cu ceva modificari si indrumari de la danielriz care a pus si el pe loganelul lui cred ca o sa reusesc. Nu prea se vede bine in poza ... e cu telAttached Files
Comment
-
Salut ! Frumoasa masina ta si observ ca pana acum ai gusturi bune.. acum ti-as recomanda suspensia sport S-a remediat DN-ul Pitesti-Mioveni, chiar foarte bine Cum facem sa ne intalnim toti la stadion .. sunt membru nou pe acest forum, nu prea stiu cum se procedeaza .. as vrea sa ma adaptez si eu grupului vostru de Golani !
Comment
-
Comment
-
Va asteptam in fiecare miercuri la ora 19 si duminica la ora 17 in parcarea de la stadion.Last edited by al!n; 20 March 2013, 12:37.
Comment
-
multumesc,
astazi am dat la un coleg sa-mi faca niste "S-uri " lungi de 400mm si coborate in jur de 5-5.5 cm sa compensez diferenta de inaltime la sina (cam 5cm) din dreapta respectiv stanga din tabla de 3mm ca sa fie solida. Scaunele o sa le prind pe gaurile originale pe podea iar pe tunel folosesc acel "S"
Comment
-
-
buna ziua tuturor,
asa cum am zis o sa pun niste poze cu scaunele de peugeot montate pe masina.
scaunele in proportie de 80% s-au potrivit. La scaunul sofer sina din stg a venit pe gaurile originale, in dreapta am facut o platbanda de 3mm in forma de "S" lunga de 400mm pt a compensa diferenta de inaltime de 6mm de la scaunul vechi. Pot spune ca aceste scaune sunt mult mai confrtabile ca cele de logan.
Comment
Comment