multumesc bobi! mai am putin de aranjt la ele ca sa fiu multumit 100%. Trebuie sa il mai centrez putin pe cel al pasagerului,Si as mai vrea sa iau o cotiera, spatiul intre scaune este mai mre acum cam cu 5cm+5cm la ambele scaune... cotiera ar mai reduce "vizual" acest spatiu
Ag-23-dyl
Collapse
X
-
Nu faci te rog cateva poze sa vad cum ai prins scaunele?
Si eu vreau sa montez un set si pana acuma am fost la cineva, dar nu-mi place ce a iesit, si am zis sa ma mai documentez un pic.
Daca nu vrei sa le pui aici, da-mi te rog un PMCumpar volan de Duster
Comment
-
o sa pun poze cu prinderea scaunelor, dar nu am avut inca timp sa fac aceste poze. Pe scurt, in laterale sofr stg si pasager dr scaunele le-am prins de gaurile originale, iar langa tunel am facut un "S" din tabla de 3mm lunga de 400mm pt a compensa diferenta de inaltime. O sa pun poze cat de curand
sarbatori fericite tuturor!
Comment
-
s-a cam pus praful pe "DYL"... intre timp loganelul a ajuns la 117k mare lucru nu am mai facut la masina decat niste jante oz vopsite alb . Ca intretinere schimbat pipe bieleta la 97k + placute frana .
Comment
-
da, scaunele sunt foarte comode, daca si cel de la pasager avea reglaj pe inaltime erau perfecte
intrebare intrebatoare, stie cineva ce putere are mp3_ul de Duster? As vrea sa pun niste difuzoare putin mai puternice pe spate fata de cele originale si as vrea sa stiu daca le duce.
Comment
Comment