If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multumesc bobi! mai am putin de aranjt la ele ca sa fiu multumit 100%. Trebuie sa il mai centrez putin pe cel al pasagerului,Si as mai vrea sa iau o cotiera, spatiul intre scaune este mai mre acum cam cu 5cm+5cm la ambele scaune... cotiera ar mai reduce "vizual" acest spatiu
Nu faci te rog cateva poze sa vad cum ai prins scaunele?
Si eu vreau sa montez un set si pana acuma am fost la cineva, dar nu-mi place ce a iesit, si am zis sa ma mai documentez un pic.
o sa pun poze cu prinderea scaunelor, dar nu am avut inca timp sa fac aceste poze. Pe scurt, in laterale sofr stg si pasager dr scaunele le-am prins de gaurile originale, iar langa tunel am facut un "S" din tabla de 3mm lunga de 400mm pt a compensa diferenta de inaltime. O sa pun poze cat de curand
s-a cam pus praful pe "DYL"... intre timp loganelul a ajuns la 117k mare lucru nu am mai facut la masina decat niste jante oz vopsite alb . Ca intretinere schimbat pipe bieleta la 97k + placute frana .
buna treaba cu scaunele. Ma pregatesc si eu sa pun unele de Audi A4 ca astea originale imi rup spatele. Sper sa scap si eu la fel de ieftin ca tine cu adaptarile
da, scaunele sunt foarte comode, daca si cel de la pasager avea reglaj pe inaltime erau perfecte
intrebare intrebatoare, stie cineva ce putere are mp3_ul de Duster? As vrea sa pun niste difuzoare putin mai puternice pe spate fata de cele originale si as vrea sa stiu daca le duce.
Last edited by ionutzzz; 13 May 2014, 11:19.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment