Ag-23-dyl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc bobi! mai am putin de aranjt la ele ca sa fiu multumit 100%. Trebuie sa il mai centrez putin pe cel al pasagerului,Si as mai vrea sa iau o cotiera, spatiul intre scaune este mai mre acum cam cu 5cm+5cm la ambele scaune... cotiera ar mai reduce "vizual" acest spatiu

Comment

Incearca cotiera de Laguna 2,ar fi mult mai potrivita fata de cotiera de fabrica.
      sigpic
      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Dupa ce termini de aranjat poate pui si tu poze cu spatiul dintre scaune .

Comment

sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa ma mai ocup putin de scaune si o sa fac si poze cu spatiul dintre scaune

Comment

Nu faci te rog cateva poze sa vad cum ai prins scaunele?
            Si eu vreau sa montez un set si pana acuma am fost la cineva, dar nu-mi place ce a iesit, si am zis sa ma mai documentez un pic.

Daca nu vrei sa le pui aici, da-mi te rog un PM
            Cumpar volan de Duster

Comment

o sa pun poze cu prinderea scaunelor, dar nu am avut inca timp sa fac aceste poze. Pe scurt, in laterale sofr stg si pasager dr scaunele le-am prins de gaurile originale, iar langa tunel am facut un "S" din tabla de 3mm lunga de 400mm pt a compensa diferenta de inaltime. O sa pun poze cat de curand

sarbatori fericite tuturor!

Comment

Sarbatori fericite !

Comment

s-a cam pus praful pe "DYL"... intre timp loganelul a ajuns la 117k mare lucru nu am mai facut la masina decat niste jante oz vopsite alb . Ca intretinere schimbat pipe bieleta la 97k + placute frana .
                  Attached Files

Comment

buna treaba cu scaunele. Ma pregatesc si eu sa pun unele de Audi A4 ca astea originale imi rup spatele. Sper sa scap si eu la fel de ieftin ca tine cu adaptarile
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

E o moda in ultima perioada cu schimbatul scaunelor ... Te felicit , scaunele sunt chiar superbe

Comment

da, scaunele sunt foarte comode, daca si cel de la pasager avea reglaj pe inaltime erau perfecte

intrebare intrebatoare, stie cineva ce putere are mp3_ul de Duster? As vrea sa pun niste difuzoare putin mai puternice pe spate fata de cele originale si as vrea sa stiu daca le duce.
                        Last edited by ionutzzz; 13 May 2014, 11:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google