If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Le fac azi poze, ca merg la sibiu la intalnire LCS si vine rebe cu aparatu foto, sa se vada clar cum arata, si o sa fac poza si la ambalaj. Is d-alea pe o placuta mai multe, doar ca in romania nu am vazut modelul ala pe nicaieri, sau am vazut, cat de cat sa semene, si am luat de la pitesti pentru cristivsb din sibiu, numai ca erau pe albastru doar...Si is tot ca alea cu mai multe mufe pentru mai multe tipuri de soclu
Dupa cum ziceam, pozele cu ledurile. Au costat 5 euro, bucata, dar nu stiu daca o sa mai gasesc, as mai vrea si eu inca 4 bucati, ca le-am luat de la standul turcului de la intalnirea aia vw
si inca cateva poze noi
era sa uit, ieri mi s-a intamplat ceva foarte ciudat...In drum spre sibiu la intalnire, mi s-o blocat acul de la vitezometru la in jur de 100, cat avusesem atunci...Si o ramas asa...M.Am oprit pe dreapta, am intrat in diagnoza, sa mearga acele singure, si surpriza, acul vitezometrului, pleca de la unde era, si trecea de 200 km/h, adica isi facea cursa decalat...Dar dand la contact ( on/off ) am observat ca scadea treptat la fiecare contact scos cu aprox 5 km/h, asa ca am dat la contact pana a revenit la zero...Si apoi am plecat normal, nemai facand asa. Mentionez ca e prima data cand mis e intampla asa ceva in 3 ani...
Un mic preview cu noua achizitie...Merge superb, se aude la fel, dolby surround pentru filme, rupe boxele
si un mic file cu specificatiile lui.
calitatea pozelor lasa un pic de dorit, dar is facute cu telefonu ;))
Frumoasa masina....Ai bagat mult in ea...Chiar ma uitam in parcarea de la restaurantu ala la dvd tau...E frumusel...Pe la ce bani l-ai luat???....Ai si u la luminite...Ca si mine...Astept sa vad ce ii mai faci in continuare...Ai grija de masina si spor la tunarit
Mcmc domnu felix
inca nu, nu incap in gaurile becurilor de pozitie ( inca )
le voi da jos, farurile, si fac gaurile putin mai mari, dupa aia vor incapea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment