foarte tare..o sa pun sio eu cu loganu meu..are 240000 de km
Bolo
Collapse
X
-
iar postez dupa o gramada de timp de pauza
in primul rand, masina...e la fel
tot semi completa...doar pregatita de drum...80% din piesele ei sunt deja in germania, restul fiind masina fizic
am mai modificat ceva intr-adevar, am alte faruri, noi noute, si cu instalatie de xenon tot lupe dar model nou G3 parca...tot noi noute...m-am saturat sa tot dau polish si polish...gata
am mai pus toate becurile spate leduri, mai am semnalizarea dar sa aduca la daciashop intai
in rest, cum ziceam, nimic nou :P
de ce am scris acum, pentru ca am gasit 2 poze, faceam curatenie in calculator
ori functia de search are probleme grave, pe forum...ori nu stiu userii sa dea tag-uri corespunzatoare threadurilor ...una din ele :P
era vorba de o discutie cu niste jante de tabla, ce aratau ca jantele de aluminiu, si cu capacele corespunzatoare, bagai mana-n foc ca sunt jante de aliaj...eu am facut pozele astea prin 2007, un opel nou nout atunci, astra decapotabil, asa arata jantele de tabla care impreuna cu capacele aferente arata a jante de aliaj
am auzit ca ar mai fi asa si la vw, or arata un pic diferit :P
bafta tuturor
P.S. cred ca ajuns dincolo...o sa caut asa jante, daca is pe 4/100 si nu pe 5 prezoane pentru astra, sa le am pentru iarna, mai ales ca acum am tot de opel pe masinaLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Da, exista jante de tabla care arata ca jantele de aliaj. Sunt capace mai speciale, poti sa spui ca acea masina are jante de aliaj. Eu am vazut la Astra H si la Golf 6 pana acum.
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Posttudorica , te`ai pus pe rascolit amintiri din my ride ?
Comment
-
si tu te bagi de-acu ? eram curios care-i stadiul cu cotiera de exemplu,ca nu vine prin botosani sa-i vad eu masina live, care-i problema voastra?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment