If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi pare rau k masina era putin murdara...dar asta este romania...pozele alea cu cutia deasupra is facute in germania, dupa 700 km prin germania, cred ca se vede cat de "murdara" era dupa 700 km...ca dupa 2 zile de romania
nu am pozele cu germania...dar vor urma...
Alex86 : cred ca da...e de prin primele serii, din 2005 ianuarie, si am 59.950 km la bord.
Slava d-nului ca nu am schimbat la ea decat cateva piese... la atatia km...
Proiectoarele is puse de mine, la fel si butoanele de actionare geamuri erau d-alea sa ti apasat pentru actionare, si am luat de la baieti din targ ,acum 3 ani la cateva luni dupa cumpararea masinii, butoanele alea cu dubla actionare, sau cum s-or numi...erau atunci vreo 150.000 bucata, dar s-a meritat , maneta d schimbator e la fel de acum 3 ani, din germania, stopurile de acum 1 an, masina oricum e in proces d "transformare" continua...JVC-ul si boxele is ultima achizitie, anu trecut in germania, ca si deflectoarele d vant.
vreau s schimb suspensia si scaunele, dar s vad intai portofelu daca imi permite, arcuri sport cu 3.5 cm mai scurte de pe e-bay la 140 euro si scaune recaro de opel ascona ( fosta mea masina ), care ma costa vreo 50-70 euro 2 bucati de la dezmambrari din germania
Felixb.....dacia de la avatarul tau...am vazut-o in rahova, langa salaj, la 3 curti de un prieten al meu acum 2 weekenduri, cred ca tocmai o spalai in fata curtii....ma insel cumva?
Scorpionu l-am vazut intr-un magazin de tuning din germania....fiind zodia mea...l-am si luat,la pret m-am uitat abea pe bon
am mai vazut si pe la noi, nu mai stiu pe unde dar stiu ca l-am mai vazut la vanzare pe undeva....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment