Logan 1.6 16v TAXI(in Devenire)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Proiectorul e spart, trebuie sa il schimb. Nustiu daca este prestige, trebuie sa scrie undeva?

Comment

a iesit foarte bine colantarea poti sa ne dai si un pret - sa o folosesti cu placere

Comment

loganul ala e colat?
        bine arata
        Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

Originally posted by vibe_r View Post
          Proiectorul e spart, trebuie sa il schimb. Nustiu daca este prestige, trebuie sa scrie undeva?
          Vezi ca scrie pe usa din dreapta si cu siguranta este prestige o dau de gol jantele si cromul acela de la bara fata!

Comment

E colantat. Eu am platit 650ron. Arata bine pentru ca le-am zis sa colanteze tot(oglinzi,ornamente,etc). As fi facut si poze la motor dar e murdar momentan, asa ca ii voi face zilele astea cand ii voi pune si instalatia de gaz.

Parca are un abtibild pe usa din dreapta dar scrie dacia pe el din cate stiu. O sa ma uit incaodata sa vad.

Oricum ca optiuni are asa:

4 airbag-uri
            4 geamuri electrice
            oglinzi el.
            volan si schimbator piele
            Si cred ca mai sunt cateva minore de care nu stiu.
            Last edited by vibe_r; 26 February 2012, 18:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca s-ar pasta luciul ala l-as cola si eu pe al meu
              Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

luciul nu se pastreaza,cu timpul o sa se decoloreze de la soare,si o sa dispare si luciu o sa devina mat.

Comment

si o sa si crape colantul din pacate gri a fost inainte de colantare nu? de ce nu ai lasat-o asa arata bn puneai pe ea 2 dungi dinalea de taxi si ala sus cu firma si aia era
                  cati km a avut cand ai luat-o?
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

e prestige sigur, o dau de gol:
                    jantele
                    oglinzile
                    cromul cu acele triunghiuri
                    motorizarea 1.6 16v
                    si ceasurile de bord
                    asta daca nu le.ai schimbat tu pe toate cu unele de prestige!
                    sa.ti faca cat mai multi bani fara prea multe cheltuieli!
                    sigpic

Comment

Asa am luato, nu i-am modificat nimic. Eu zic ca arata mai bine colantata toata, decat cateva parti din ea. Era GRI inainte.
                      Ca bine zici, cati mai multi km fara probleme, acuma trebuie sa produca bani. Are 80.000km. Nustiu sigur daca sunt reali sau nu, desi sunt suficienti pentru anul ei(2008). Am puso si pe tester, ei zic ca nu are nimic masina. Zilele astea trebuie sa ii fac si o spalare la motor ca e foarte murdar si am observat ca e si putin ulei pe acolo. Sper sa nu zica nimic astia maine cand ma duc sa ii instalez gazul.
                      Last edited by vibe_r; 26 February 2012, 19:41.

Comment

Este un colant frumos, am aceeasi nuanta iar ca si colant galben, acesta arata cel mai bine. Al meu colant are 140.000 km.+ si ce ma pot plange, e nitel mai mata decat cand era noua si este putin sarit ici-colo de la pietricele, unele zgarieturi ca asa e-n taxi.
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Apropo care se pricepe pe aici. Masina a avut alarma, insa eu nu am telecomanda la cheie, daca as gasi alarma unde e pusa in masina si i-as lua vreun cod sau ce firma e, credeti ca as face rost de vreo telecomanda?

Comment

Sa ai parte numai de radisson- otopeni!!!!!!!!!!!!!
                            sigpic Adevarul trebuie sa se impuna fara violenta !

Comment

Aveam de ales dintre mai multe nuante de colant, asta mi sa parut cel mai ok. Era si cuiloarea aia deschisa(inspre verde, dar nu imi place deloc). Nici asta nu imi placea foarte mult cand am vazuto acolo, dar pe masina sa mai deschis si din cauza culorii masinii.

Asa sa fie Cristi )). Apropo ce parere ai?
                              Last edited by vibe_r; 26 February 2012, 19:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pozele pe care m-ai rugat !!!!!!! Scuze pentru claritate dar este noapte !!!!
                                Attached Files
                                sigpic Adevarul trebuie sa se impuna fara violenta !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google