If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutari la toata lumea.Am vazut ca se lauda lumea pe aici cu ce are asa ca m-am gandit sa ma bag si eu in seama.Tocmai mi-am luat si eu (Ieri-09.05.08) un Golanel Kissfm 1.5DCI 70Cp.Masina de oras..si mai ales masina de student amarat asa ca nu o sa ma laud cu vre-o parte de tuning prea curand..dar am zis ca totusi va arat niste poze poate va place
salut la toti si mersi ca m-ati bagat in seama
Kiss..rosu..diesel...super...felicitari pentru alegere...
Observ ca autocolantul de pe stalpii usilor nu sunt aliniati cum trebuie...sau mi se pare mie?
Mersi mult la toti.urmeaza sa-i pun si protectii la aripi doar ca...probleme financiare momentan.dupa casco,rca,si celelalte achizitii momentan sunt in impas financiar sa zic asa.
nu sunt aliniati chiar cum trebuie dar nu se vede asa tare diferenta pentru ca este foarte mica...si apropo nu e chiar rosu e rosu visiniu metalizat:dRouge feu in dotarea dacia
Tot o nuanta de rosu e..la asta ma refer...se asorteaza de minune cu tapiteria si numele...Kiss
Spune-mi te rog la ce interval de km trebuie sa ii faci revizia?La 10 000 sau la 15 000 ?
Valeriuciprian: la 15.000 mi s-a parut foarte ciudat.si l-am intrebat pe tipul care mi-a predat-o daca n-ar trebui sa schimb uleiul la 5 sau 10.000 si zicea ca nu are rost pentru ca pun ceva ulei bun.nu stia sigur dar banuia ca este Elf.
RADU_LYN: mersi mult.ma straduiesc desi era sa se lipeasca astazi de mine unul cu un Landcruiser..a uitat saracul ca mai sunt si alti pe drum nu doar el
apropo...trebuia sa primesc si trusa de prim ajutor,stingator si triunghi?ca eu nu le-am primit si sa stiu daca ma duc sa urlu la ei sau nu
Last edited by Silviu_MM; 10 May 2008, 21:44.
Reason: .
Salut, frumoasa masina. Mi-ai atras atentia cand ai zis ca nu ti-au dat trusa medicala, stingator si triunghi. TREBUIE sa ti le dea, mergi si vezi de ce n-au facut-o.Eu am si cateva sigurante de rezerva date de ei...
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Ok...merci...
Trebuia sa primesti trusa de urgenta...triunghi ,stingator si trusa medicala...daca te oprea cineva dupa ce ai plecat cu masina de la dealer cine crezi ca platea amenda?Mergi la dealer...
Acuma sa fiu si eu ca tot tantalaul in piata...nu este vre-un compartiment mascat prin portbagaj(desi eu cred ca m-am uitat peste tot) under ar fi putut fi puse?Sa nu strig la aia saracii degeaba...ca daca ma duc...sigur strig
La mine erau asa: trusa in stanga, stingatorul in dreapta-in portbagaj imediat in spatele stopurilor sunt doua "buzunare", iar triunghiul in spate de tot...deci nu exista ce zici tu...sorry
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Si la mine tot in portbagaj erau ...la vedere...dar mai stii?Cauata totusi sub mocheta din portbagaj...in compartimentul rotii de rezerva sau sub scaunele fata...acestea ar fi singurele locuri unde ar mai putea sa puna trusa de urgenta...daca au pus-o bineinteles.
In legatura cu pachetul obligatoriu (trusa medicala, triunghi, stingator) trebuia sa ti le dea. Daca nu sunt, e clar, le-au oprit ei sau au uitat sa le puna.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment