La manere de la usi unde ai folosit plastik primer si 2 straturi de vopsea daca vrei sa nu se i-a trebuia sa dai si un strat de lac transparent! Arata si mai bine si protejeaza vopseaua! Eu am vopsit manerele si inelele de la aerator de acum 2 ani jumate si inca arrata bestial! Apropo de urmele de pe capota incearca o varianta low cost din Real unde gasesti polish la o sticla galbena pana in 20-lei! Ar trebui sa dispara!(trebuie sa insisti)
A Mea KissFm!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@keket- mersi de idei.Pe viitoare poate o sa le fac cu lac,dar nu am dat acum deoarece nu am vrut sa luceasca manerelePana acum se tin bine manerele,o sa vedem pe viitor
@adi - mersi fain
Comment
-
ma ajuta si pe mine cineva cu o recomandare de sistem de boxe pentru fata.ceva cu tweetere separate daca se poate,am HU Alpine care am zis mai sus si o sa urmeze candva si o statie + lada.Mersi de ajutor
Comment
-
Pai mergi mai departe pe Alpine si i-a ceva pe 3 cai! M-am uitat pe be-loud si la 3 cai am vazut doar ovale! Ceva de genu daca pui http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...X_Audio/XT402/ nu neaparat firma asta !
Am vazut mai tarziu ca vrei tweetere separate , atunci uite un alpine http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...pe-E/SPE-13CS/Last edited by keket; 6 August 2009, 15:30.sigpic
Comment
-
mersi de pont.mai astept si alte variante
s-au dus si mp3-ul si boxele.czika este fericitul posesor.Sa le folosesti sanatos si te asteptam la intalniri
Comment
-
oameni buni nu m-am mai laudat de mult...am pastrat modificarile pentru mine
cei de la cluj au apucat sa vada una dintre ele
1.Capota negru mat
2.Amplificator +subwoofer magnat http://www.carsystems.ro/details.php...3&prod_id=2676Attached Files
Comment
-
fane urmeaza alte modificari.momentan este folie pe capota dar cum dau de vopsitor si de vreme buna se pune vopsea
Comment
-
momentan am renuntat la vopsitorit...frigul de afara si zapada care se anunta m-au facut sa aman vopseala in partea din fata.in schimb este in pregatire o bara spate de ph2 si o surpriza care sper sa va placa
Comment
-
astazi am reusit sa urc bara spate pe masina...pot sa zic ca arata bestial.nu am mai reusit sa fac poze ca era tarziu deja dar sper pe sambata sa fac poze si cu surpriza
Comment
-
am promis acu vre-o 2 luni poze si tot n-am reusit sa ma tin de cuvant asa ca imi rascupar greselile acum.
sper sa va placa:
P.S: pentru cei care se intreaba de ce am ales angel albastru ...am vrut sa-mi pun amprenta intr-un fel mai accentuat pe masina..eu avand ochii albastrii
astept pareri si critici...Attached Files- DSC_0152_resize.JPG (388.5 KB, 107 views)
- DSC_0154_resize.JPG (354.7 KB, 123 views)
- DSC_0155_resize.JPG (428.6 KB, 118 views)
- DSC_0157_resize.JPG (323.8 KB, 111 views)
- DSC_0162_resize.JPG (382.9 KB, 138 views)
- DSC_0159_resize.JPG (349.1 KB, 128 views)
- DSC_0163_resize.JPG (349.3 KB, 89 views)
- DSC_0166_resize.JPG (366.8 KB, 93 views)
- DSC_0167_resize.JPG (379.6 KB, 97 views)
- DSC_0169_resize.JPG (438.5 KB, 99 views)
Last edited by Silviu_MM; 21 January 2010, 19:26.
Comment
-
cat ai dat pe angel-uri? si pe bara de ph2 ?
arata foarte bine, sa o stapanesti sanatos
numai bine
Comment
Comment