Xxo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bani pentru imbunatatiri nu stiu daca o sa fie, oricum momentan asa ramane. Si bineinteles ca voi cere sfaturi vizavi de micile modificari aici pe forum.

Comment

vreo 50 lei costa folia pe spate pentru stopuri si o sa arate frumos...asa ii prea mat prin ce mod le-a inegrit?
      MY CLA

Comment

frumos loganelul,sa il menti in continuare asa frumos,bafta in continuare si la cati mai multi km fara evenimente.

Comment

Frumoasa masina. Culoarea e super. Despre stopuri cred si eu ca ar arata mai bine daca ar fi lucioase. Iar la partea cu grila fata nu imi dau bine seama din poze: ai dat jos ornamentul cromat sau e vopsit/colantat?
          Multi km fara probleme.

Comment

Black...oups! Frumoase jante!
            MiNnRuZ

Comment

Salut ! Frumosa masina, si felicitari ca ai ales 16v , cel mai potrivit motor pentru logan ;)
              http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Belea masina, ai grija de ea !
                P.S la fel si ca ceilalti ar fi mai bine si mai frumos sa scapi (nu te obligam) de cromurile alea din spate + cel de la numar si bandoul superior . Multa bafta !
                sigpic
                Nu există Ă®ntrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

incearca o susensie sport nu neaparat de fite ci ca sa stea masina mai bine pe sosea
                  si stopurile mai bine sterge-le si fa-le complet rosii(cu folie sau lac rosu pt stopuri)
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

Am mai facut azi cateva poze cu telefonul(acum imi dau seama ca-s cam in soare facute si nu-s chiar reusite). Alte modificari de care am uitat sa zic(sunt facute de fostul proprietar, nu de mine):
                    - schimbator(maciulie) "sport"
                    - semnalizari laterale "afumate"
                    Attached Files
                    Last edited by andreyi; 4 March 2012, 20:13.

Comment

frumoasa masina....mai ales culoarea....
                      Ai putea daca vrei si iti place :sa vopsesti/colantezi bandourile acelea cromate fata/spate,un tips la toba ca arata uratzel asa sau de ce nu o toba sport si maciulia parca mai bine arata una de prestige decat aia sport...

Benzina si drumuri bune sa ai parte!

Comment

Salut , frumoasă maşinica . Măciulia de la schimbător a fost schimbată de tine, sau aşa a venit din fabrică ?
                        Skypee™

Comment

Maciulia e schimbata de vechiul proprietar, dar cred ca o s-o schimb cu una de Prestige in viitorul apropiat(nu prea e ergonomica).

Comment

Ca tot ziceati unii ca mai bine i-ar sta masinii cu stopurile "nefumurii" iacata ca am fost nevoit sa le schimb cu unele noi din cauza unui incident (un neatent a lovit tripla dreapta, ori a facut-o intentionat, nu mai conteaza).
                            Triplele vechi ies la vanzare(cea stanga impecabila, cea dreapta are o gaura doar pe zona semnalizarii).

Comment

Acum incearca o folie neagra pe ele. O sa vezi ca va arata altfel cu folie decat cu ele mate .
                              sigpic

Comment

Zilele astea masina a depasit 60.000 km si i-am mai tras niscaiva poze.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google