Bani pentru imbunatatiri nu stiu daca o sa fie, oricum momentan asa ramane. Si bineinteles ca voi cere sfaturi vizavi de micile modificari aici pe forum.
Xxo
Collapse
X
-
Salut ! Frumosa masina, si felicitari ca ai ales 16v , cel mai potrivit motor pentru logan ;)
Comment
-
Belea masina, ai grija de ea !
P.S la fel si ca ceilalti ar fi mai bine si mai frumos sa scapi (nu te obligam) de cromurile alea din spate + cel de la numar si bandoul superior . Multa bafta !sigpic
Nu există Ă®ntrebări proaste, doar oameni proşti.
Comment
-
Am mai facut azi cateva poze cu telefonul(acum imi dau seama ca-s cam in soare facute si nu-s chiar reusite). Alte modificari de care am uitat sa zic(sunt facute de fostul proprietar, nu de mine):
- schimbator(maciulie) "sport"
- semnalizari laterale "afumate"Last edited by andreyi; 4 March 2012, 20:13.
Comment
-
frumoasa masina....mai ales culoarea....
Ai putea daca vrei si iti place :sa vopsesti/colantezi bandourile acelea cromate fata/spate,un tips la toba ca arata uratzel asa sau de ce nu o toba sport si maciulia parca mai bine arata una de prestige decat aia sport...
Benzina si drumuri bune sa ai parte!
Comment
-
Ca tot ziceati unii ca mai bine i-ar sta masinii cu stopurile "nefumurii" iacata ca am fost nevoit sa le schimb cu unele noi din cauza unui incident (un neatent a lovit tripla dreapta, ori a facut-o intentionat, nu mai conteaza).
Triplele vechi ies la vanzare(cea stanga impecabila, cea dreapta are o gaura doar pe zona semnalizarii).
Comment
-
Zilele astea masina a depasit 60.000 km si i-am mai tras niscaiva poze.
Comment
Comment