Hd06pfn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hd06pfn

In lipsa de ocupatie m-am gandit sa imi prezint si eu masina! Este un logan 1.4 varianta ambiance achizitionat de nou in 2005 cu programul rabla masina are in prezent 83000 Km fara nici o problema in afara de consumabile si baterie plus un capat de bara!
    Imbunatatirile pe care i le-am adus pana acum sunt urmatoarele:
    -volan imbracat in piele
    -maciulie imbracata in piele
    -folie bord prestige
    -schimbat lumini in bord pe albastru cu ace rosii
    -mp3 player + boxe fata si spate
    -aerotoare prestige
    -pleoape
    -plafoniera cu leduri albastre
    -leduri albastre sub bord
    -stergatoare aero
    -folie carbon pe stalpii de la usi
    -inchidere din telecomanda cu cheie tip briceag
    Saptamna viitoare urmeaza sa ii fac softul si un filtru de polen!
    Pe viitor urmeaza un set de jante si o folie iar daca o sa mai apara inca o masina in familie 100% o sa fie si suspensie sport!

Ideei ar fi multe si am de unde ma inspira sunt multe masini frumoase pe acest forum dar bugetul este limitat!

Astept sugestii si critici!
    Attached Files
    Last edited by Narcisuc20; 17 March 2012, 17:36.

Inca un posesor multumit de Logan-ul sau.Sa va bucurati de el.Vad ca-l tii curat,bravo!
    Imi place cd-player-ul!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Multumesc!
      Cd-playerul e asa mai de criza se asorteaza cu restul oricum si are un design placut daca ar avea si ceva mai multa putere ar fi ok dar pentru mine e suficient!

Comment

imi place mult volanul . cat a costat si cine ti l-a facut ?

husele de scaun is panarama. am avut asa ceva si se plimbau pe scaune ... 3 zile au stat pe masina.
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

Cand eram de varsta ta imi doream si eu "bubuieli" in masina,acum am ajuns sa ma multumesc cu cd-player-ul stock (......) sau poate altceva,dar mai mult legat de fidelitate.Asta am eu in plan.
          Mult spor iti doresc in continuare.

Comment

Originally posted by Costi-bc View Post
            imi place mult volanul . cat a costat si cine ti l-a facut ?

husele de scaun is panarama. am avut asa ceva si se plimbau pe scaune ... 3 zile au stat pe masina.
            Volanul mi l-a facut un prieten nu m-a costat nimic iar despre huse am numai cuvinte de "lauda" facea cineva pe forum niste huse foarte frumoase dar am vazut ca nu se mai ocupa, oricum la urmatorul spalat nu o sa mai ramana nimic de ele!

@D-FENS nu ma pasioneaza bubuielile si nici nu imi place sa merg cu muzica la maxim momentan sunt multumit cum se aude.
            Multumesc

Comment

daca vrei sa mai faci ceva...decat folie ...cum e febra asta de a pune doar pe spate [ca e autorizata] si arata ca van urile de pe forum....incearca sa mai imbunatatesti dotarile masinii....geamuri electrice fata/spate, proiectoare, oglinzi electrice si incalzite, scaune incalzite, spatiu de depozitare de sub bord care il ai se poate inlocui cu unul original....se poate pune airbag pasager..computer de bord...deschidere portbagaj din telecomanda...lampa in torpedou...bafta
              ce au toti de is fermecati de ledurile alea albastre puse peste tot la interior...nusht...e urata culoare..cred ca albe erau si folositoare..dar daca tie iti place albastru....u o folosesti
              Last edited by rbu_tuninq; 17 March 2012, 20:03.

Comment

RBU scuze ca te deranjez si aici dar eu nu pricep ce problema ai cu foliile astea . Daca o marca anume de masina are folii doar pe spate asta inseamna ca e dubita sau autoutilitara ? Ma repet dar asta e " mi se pare deplasata aceasta afirmatie cu folia "

In primul rand bine ai venit Narcisuc!
                Masinuta imi place ca este ingrijita si ca o tii simpla. In rest RBU ( exclud vedetele astea de " folii " ) ) a dat un sfat bun in legatura cu dotarile masinii dar asta pe viitor ca daca ar pica banii din cer toti am face cate ceva in scopul sigurantei.
                Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Si eu am culoare albastra la bord.Cred ca gusturile nu se discuta.

Comment

in sfarsit ti-ai facut thread la sectiunea My Ride, pai ce sa iti zic ....ai ceva in plus fata de mine, lumini albastre pe sub bord , in rest......... inainte sa te apuci de tunning zic sa te cauti bine in buzunare ca altfel o sa incepi ceva si nu o sa termini niciodata

Comment

poti sa-l intrebi pe prietenul tau cat ar lua pt inca un volan? sunt interesat
                      ingrijita masina incearca o folie rosie peste semnalizari
                      I changed her oil , she changed my life
                      sigpic

Comment

ingrijita masina...singurele lucruri care nu dau bine sunt : parasolarul si capacele (care sunt crapate pe margine) daca vrei pune un parasolar mai finut si niste capace noi in rest arata ok bafta!
                        MY CLA

Comment

Originally posted by rbu_tuninq View Post
                          daca vrei sa mai faci ceva...decat folie ...cum e febra asta de a pune doar pe spate [ca e autorizata] si arata ca van urile de pe forum....incearca sa mai imbunatatesti dotarile masinii....geamuri electrice fata/spate, proiectoare, oglinzi electrice si incalzite, scaune incalzite, spatiu de depozitare de sub bord care il ai se poate inlocui cu unul original....se poate pune airbag pasager..computer de bord...deschidere portbagaj din telecomanda...lampa in torpedou...bafta
                          ce au toti de is fermecati de ledurile alea albastre puse peste tot la interior...nusht...e urata culoare..cred ca albe erau si folositoare..dar daca tie iti place albastru....u o folosesti
                          Pai geamurile chiar nu ma deranjeaza ca sunt manuale, scaune incalzite pana la iarna o sa fie, spatiu de depozitare astept sa aduca, deschidere porbagaj din telecomanda este ( inca nu e terminata mai trebuie montat actuatorul in portbagaj) , lampa in torpedou la cat de des il deschid nu ii vad rostul, C.B si airbaga pasager sunt ideei bune pe care o sa le am in vedere!

Despre folie nu vreau sa intru in polemici cand e bugetul o sa fie pusa iar ledurile sunt placerea mea personala!

Originally posted by Christnacht View Post
                          RBU scuze ca te deranjez si aici dar eu nu pricep ce problema ai cu foliile astea . Daca o marca anume de masina are folii doar pe spate asta inseamna ca e dubita sau autoutilitara ? Ma repet dar asta e " mi se pare deplasata aceasta afirmatie cu folia "

In primul rand bine ai venit Narcisuc!
                          Masinuta imi place ca este ingrijita si ca o tii simpla. In rest RBU ( exclud vedetele astea de " folii " ) ) a dat un sfat bun in legatura cu dotarile masinii dar asta pe viitor ca daca ar pica banii din cer toti am face cate ceva in scopul sigurantei.
                          Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
                          Multumesc de sfaturi! Cand o sa pice cate ceva o sa mai pun pe masina asa incet si sigur!

Originally posted by hmv86 View Post
                          in sfarsit ti-ai facut thread la sectiunea My Ride, pai ce sa iti zic ....ai ceva in plus fata de mine, lumini albastre pe sub bord , in rest......... inainte sa te apuci de tunning zic sa te cauti bine in buzunare ca altfel o sa incepi ceva si nu o sa termini niciodata
                          Parca tu ai ceva mai mult in plus fata de mine! Cand o sa termini o sa fie belea! M-a prins microbul nu am ce face sa scap de el, dar lipsa de buget ma limiteaza deocamdata!
                          Originally posted by StapanDegoLan View Post
                          poti sa-l intrebi pe prietenul tau cat ar lua pt inca un volan? sunt interesat
                          ingrijita masina incearca o folie rosie peste semnalizari
                          Chiar astazi am vorbit cu el si mi-a zis ca lucrarea incepe de la 60 de lei deci imbracat in piele normala fara modele sau alte chestii, iar pentru cei cu pretentii pretul creste in functie de complexitate!

Cat despre folia pe semnalizari nu ma prea tenteaza vreau sa fiu cat mai regulamentar, eventual stopuri cu semnal alb!

Originally posted by PrEsTiGe View Post
                          ingrijita masina...singurele lucruri care nu dau bine sunt : parasolarul si capacele (care sunt crapate pe margine) daca vrei pune un parasolar mai finut si niste capace noi in rest arata ok bafta!
                          Capacele nici mie nu imi plac dar pana vin jantele mai merg iar parasolaru o sa fie schimbat odata cu parbrizul ( are o fisura ) sper saptamana viitoare sa il rezolv!

Comment

ce jante iti iei? la ce model te-ai gandit daca poti pune o poza... macar da-le jos recomandarea mea
                            MY CLA

Comment

2 Poze facute in seara aceasta. La jante m-am gandit la urmatoarele modele! Nu le dau ca jantele trebuiesc revopsite s-a matuit vopseaua pe ele de 7 ani!
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google