Hd06pfn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca vrei sa iti pui jante parerea mea ca ar sta bine cu cele din poza a doua,bafta la alegere.

Comment

Imi place interiorul, exact ca al meu . Al doilea rand de jante sunt frumoase si primele dar astea sunt mai deosebite
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pana la sfarsitul lunii sper sa fie pe masina! Mie imi plac foarte mult BSA-urile!

Comment

Salut, pune o folie, ca o sa arate foarte bine si poti schimba husele sau sa le asezi mai bine!in rest imi place cum arata masina!
          Tinc fest !!

Comment

Folia este in plan exact cand o sa fie pusa nu stiu iar despre huse credca o sa le pun direct pe foc!

Comment

frumoasa masina..."cheala" ca a mea!!)sa ai parte de ea si sa duci la bun sfarsit tot ce ti.ai propus!;)

Comment

Multumesc si bafta si tie!

Comment

foarte interesante modificarile, dar pe mine ma doborat volanul! este vis! baga-i sigla cromata ..si o sa fie de 10 +!
                  bafta!

Comment

ultimul set de jante e
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

Originally posted by catalintal View Post
                      foarte interesante modificarile, dar pe mine ma doborat volanul! este vis! baga-i sigla cromata ..si o sa fie de 10 +!
                      bafta!
                      Am facut si eu ce am putut nu e mare lucru! Nu imi place cromul deloc nu se asorteaza cu nimic din masina!
                      Originally posted by StapanDegoLan View Post
                      ultimul set de jante e
                      La alea visez si eu...!

Comment

Frumoasa masina, e culoare ca a mea.ceasurile,sunt la fel ca ale mele, si ca si ceilalti imi place mult volanul.spor la modificari si so conduci fara probleme
                        Tinc fest !!

Comment

Multumesc! Cand am timp o sa pun si aceste bucsi ( short-shifter si bucsa pentru redus joscurile la schimbator ) Am copiat ideeile colegului nostru Matheo66c sper sa nu se supere. Bucsile inca nu sunt gata pentru montaj mai trebuie mici ajustari!
                          Attached Files

Comment

Masina a primit astazi o remapare ( multumesc Lion ) de care sunt foarte foarte multumit! Joi dimineata sunt programat la o vizita la casco se vor inlocui spoilerele care vor fi vopsite integra, parbrizu si se va revopsi portbagaju- o sa il fac clean! Sincer as vrea sa obtin o revopsire totala acum sa vad cum ma pot intelege cu inspectorul de daune!

Comment

Astazi s-a montat si filtrul de polen! Am avut ceva de lucru ( pozitia incomoda ) dar se merita!

Comment

e alt viata acum nu?, nu mai intra praful peste tine acuma

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google