Hd06pfn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da se merita mai ales ca am probleme cu alergia la praf, polen, flori si lista poate continua si pe langa asta cand dadeam drumul la aer mi se umplea bordul de mizerie mai ales in ultimul timp a fost dezastru! Totusi nu inteleg de ce, cei de la Dacia nu l-au montat din fabrica!

Comment

Se pare ca am ghinion si cu casco si cu jantele. Toti cei care aveti credit la BRD pentru masina verificati-va situatia ratelor si valabilitatea casco. Se pare ca cei de la BRD nu s-au mai obosit sa mai plateasca casco in cazul meu de mai bine de juma de an, acesta anulandu-se fara instiintarea noastra, iar acum cand am avut nevoie a fost prea tarziu, solutia ar fi sa dau BRD in judecata dar ai mei nu au timp de umblat prin tribunale si la cum se misca justitia la noi sigur ar dura cativa ani oricum pentru siguranta voastra mergeti si verificati-va situatia sa nu aveti surprize ca si in cazul meu.

Cum ziceam si cu jantele nu am avut mare noroc niciun model din cele care am vrut sa le achizitionez nu mai le avea. Acum am inceput din nou sa caut am gasit 2 modele care imi plac cat de cat dar ma gandesc si la jantele originale de prestige am pus poza cu modelul, daca are cineva de vanzare sau stiti pe cineva care are va rog sa ma anuntati!
      Attached Files

Comment

cele originale din prima poza parerea mea sunt foarte rezistente bafta!
        MY CLA

Comment

Stiu si de aia ma bate gandul la ele, dar nu am gasit pe niciunde!

Comment

Astazi a venit si la mine iepurasul cu un parbriz nou!

Acum incep sa adun bani pentru folie! Jante inca caut...!
            Attached Files

Comment

Astazi am reusit sa achizitionez o prelungire de bara sau barbita cum ii mai zice este noua si de origine! O sa imi ajunga saptama viitoare pana atunci pun o poza de model!
              Attached Files

Comment

Originally posted by Narcisuc20 View Post
                Stiu si de aia ma bate gandul la ele, dar nu am gasit pe niciunde!
                Am vazut eu in targ la Balata acum 2 saptamani.

Comment

Dupa sarbatori trebuie sa trec pe acolo! Mersi de pont!

Comment

Zilele astea trebuie sa imi ajunga si urmatorele repere!
                    Stop stanga
                    Protectie din cauciuc pedala de ambreiaj ( a picat si am aruncato pe apa sambetei fara sa vreau)
                    Element inchidere bara fata dreapta
                    Sonda marsarier

Pot spune ca am avut un iepuras destul de darnic!

Comment

Stopurile ce numar au pe lista de modificari ?
                      Incepe sa arate cum trebuie , spor in continuare...f. bine Narcis.
                      Nobody is perfect. I am nobody.

Comment

Stopul si restul nu le bag la lista de modificari si la chestii necesare, oricum lista cu modificarile avanseaza incet si sigur urmatoarele pe lista sunt jantele si folia ( cand o sa fie buget)

Mersi de apreciere!

Comment

cat a costat filtru de polen si ce firma e? ca trebuie sa il inlocuiesc si eu pe al meu
                          MY CLA

Comment

Filtrul a fost 25 sau 27 nu mai stiu exact oricum cu tot cu transport am dat 33 de lei si e de origine!

Comment

Salut,frumoasa masina ta dar nu inteleg de ce ti-au trebuit 2000 de posturi sa-ti prezinti masina? hahaha glumeam,cu filtru de polen e o treba foarte buna chiar mi-ai adus aminte,eu l-am cumparat de vreo 3 luni si nu l-am montat nici acum,bafta cu modificarile!

Comment

Mersi Adil si a ta e foarte frumoasa :P Numai dupa 1999 de posturi m-am apucat sa o "modific" . Daca nu ai decupat locul pentru filtru sa te inarmezi cu multa rabdare si de preferinta sa fi nemancat cand o sa faci operatia

Am uitat sa menzionez ca am montat si aceasta bucsa adevarul e ca se simte o mica imbunatatire!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google