Da se merita mai ales ca am probleme cu alergia la praf, polen, flori si lista poate continua si pe langa asta cand dadeam drumul la aer mi se umplea bordul de mizerie mai ales in ultimul timp a fost dezastru! Totusi nu inteleg de ce, cei de la Dacia nu l-au montat din fabrica!
Hd06pfn
Collapse
X
-
Se pare ca am ghinion si cu casco si cu jantele. Toti cei care aveti credit la BRD pentru masina verificati-va situatia ratelor si valabilitatea casco. Se pare ca cei de la BRD nu s-au mai obosit sa mai plateasca casco in cazul meu de mai bine de juma de an, acesta anulandu-se fara instiintarea noastra, iar acum cand am avut nevoie a fost prea tarziu, solutia ar fi sa dau BRD in judecata dar ai mei nu au timp de umblat prin tribunale si la cum se misca justitia la noi sigur ar dura cativa ani oricum pentru siguranta voastra mergeti si verificati-va situatia sa nu aveti surprize ca si in cazul meu.
Cum ziceam si cu jantele nu am avut mare noroc niciun model din cele care am vrut sa le achizitionez nu mai le avea. Acum am inceput din nou sa caut am gasit 2 modele care imi plac cat de cat dar ma gandesc si la jantele originale de prestige am pus poza cu modelul, daca are cineva de vanzare sau stiti pe cineva care are va rog sa ma anuntati!
Comment
-
Salut,frumoasa masina ta dar nu inteleg de ce ti-au trebuit 2000 de posturi sa-ti prezinti masina? hahaha glumeam,cu filtru de polen e o treba foarte buna chiar mi-ai adus aminte,eu l-am cumparat de vreo 3 luni si nu l-am montat nici acum,bafta cu modificarile!
Comment
-
Mersi Adil si a ta e foarte frumoasa :P Numai dupa 1999 de posturi m-am apucat sa o "modific" . Daca nu ai decupat locul pentru filtru sa te inarmezi cu multa rabdare si de preferinta sa fi nemancat cand o sa faci operatia
Am uitat sa menzionez ca am montat si aceasta bucsa adevarul e ca se simte o mica imbunatatire!Attached Files
Comment
Comment