Hd06pfn

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina. e identica cu a mea..motorizare,culoare,"dotari") tot.
    spune-mi de une ai luat cheia tip briceag si daca trebue vreo modificare facuta lamei. ms
    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Cheia am luato de la un prieten iar lamela am tiganit eu una originala de la cheile mele ca sa o pot monta in acel locas. Cea de-a doua nu am mai facuta deocamdata vreau sa merg la un centru de chei sa vad daca imi pot face ceva mai profi dar preturile sunt destul de mari pentru o nenorocita de lamela ( de la 40 de lei in sus )!

Comment

Multumesc pentru sfat,am analizat un pic locul si mi-am dat seama ca e de munca nu gluma,dar se rezolva,bafta!

Comment

Am schimbat sonda de marsarier dar am o problema in momentul cand scot masina din viteza mi se aprinde becul de marsarier ce as putea sa fac!

Comment

Tot ieri am montat si stopul dar nu am avut timp de poze! Astazi a ajuns si prelungirea de bara. Maine sper sa reusesc sa o montez! Totusi am o nedumerire in zonele incercuite cu rosu o pot prinde in suruburile de la spoiler dar in celelalte gauri ramase cu ce o prind? Negrese?
            Attached Files

Comment

negrese??? sunt mai bune mulatrele

Comment

Astazi am reusit sa montez barbita si sa ii fac o baita calumea!
                Attached Files

Comment

In sfarsit am reusit sa termin si cu luminitele la interior! Multumesc Dannyx78!
                  Attached Files

Comment

Hai ca arata foarte bine, se pricepe dani ).
                    sigpic

Comment

Da ii merge mana foarte bine! Acum mi s-a pus pata pe greierii din masina in primavara sper sa pot sa o izolez toata!

Comment

si eu mai am jumatate din masina de izolat .
                        sigpic

Comment

Se simte ceva diferenta? Cine ma poate ajuta si pe mine cu o bricheta cu plasticul acela transparent pt a putea monta un led albastru si acolo. Am inteles ca pe la renault laguna sunt cu plasticul transparent, dar ma gandesc ca si la alte marci iar in apropiere nu am nici un centru de dezmembrari din pacate

Comment

Si ceva mai de calitate pentru albastra!
                            Attached Files

Comment

Nu o sa fii foarte incantat de ele.... Eu le-am tinut 2 luni si le-am aruncat - faceau ca toti dracii. Saptamana viitoare am drum la Timisoara si o sa caut acolo inelul pentru bricheta, sunt 2 centre de dezmembrari mai bunicele. In portbagaj ai lumina albastra? Ca mai am cateva module la oferta , daca te intereseaza...

Comment

In porbagaj nu am lumina albastra si spre rusinea mea nici macar un amarat de led ) vorbim si cadem la intelegere sa il albastrim si pe el! Sa speram ca o sa gasesti chiar ma enerveaza bricheta nu merge cu nimic din interior ( apropo poti sa o iei complecta pt mine am un piciorus rupt de la ea ). Becul de la avarii il putem inlocui cu un led rosu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google