Mersi everybody de urari.pleoape oricum imi pun,pentru ca ii da bn.si stopurile credca le vopsesc,pentru ca e acelasi lucru cu alea din magazin care sunt fumuri,la fel de multa lumina o sa dea si ale mele,pentru ca nu le vopsesc cu 3 straturi de vopsea,si nu pun folie,le vopsesc cu culoarea gri comete.parerea mea...o sa arate super tare,si n-are ce sa zica nenea politaiul,pentru ca si alea care le cumperi sunt fumurii(pentru ca numai alea imi plac din toate modelele care se gasesc)asa ca....nu le fac mai fumurii decat alea.i-am pus si aparatori de noroi,arata mult mai bine,si paravanturi din alea,si ele arata bn de asemenea.urmeaza sa pun folia(pe toate geamurile mai putin parbriz :P)si pleoapele,dar tre sa le vopsesc.
My car BV-11-FEZ
Collapse
X
-
-
Frumo KISS-ul ;)...O recomandare: daca pui folie pe geamuri si masina fiind de culoare inchisa nu se va observa eleronu de luneta si de aceea mai bine mai pui ceva si iei o toba sport ;)
Numa bine si multi km fara probleme...de doi lei :p
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostFrumo KISS-ul ;)...O recomandare: daca pui folie pe geamuri si masina fiind de culoare inchisa nu se va observa eleronu de luneta si de aceea mai bine mai pui ceva si iei o toba sport ;)
Numa bine si multi km fara problemeLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos! Pune folie...Cum ziceai! Se vede super iar folia e super utila! Exact asa e si kiss-ul meu iar cu folie e si mai... cat ai dat pe jante?
Comment
-
inca un kiss fm frumos jentile sunt faine o folie nu ar strica sa o stapinesti sanatos si cti mai multi km fara evenimente
Comment
-
mai revin si eu cu ceva poze...modificari ce am mai facut...oglinzi mcv,urmeaza niste arcade,un sistem audio(cam slabut dar fata de cel stock merge).un mp3 player sony bt2500,pe fata boxe sony 1325,pe spate sony 1335.o cotiera originala...si cam atat cred.in poza 2 sunt:masina tatalui,dupa a mea,si dupa a surorii :PLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
Comment