My car BV-11-FEZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

super gentile , ca a mele modelul numai culoarea difera,drumuri bune.
    sigpic #

Comment

mersi.jantele le-am luat de la magazinul ala de pe carpatilor cu 275 ron bucata si pe strada lunga am vazut cu 399 bucata...cred ca o sa le vanda la anul si la multi ani....
      Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

frumos golanu tau...pacat ca e doar 1,4...am condus azi unul de 1,4 bucuresti-tg mures,abea am luat 150 cu a4a,fara sa ii dau a5a ca scadea km)in rest...consum mic si trage binisor pana la 100,ca restu e de groazasa-l stapanesti sanatos si ce e mai important,fara evenimente neplacute;)sa ne auzim cu bine
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

e de groaza de tot,nu numai dupa 100.si pana la 100 merge rau,e slab de tot.regret un pic ca mi-am luat numai 1.4,cand ma gandesc ca diferenta la 1.6 era doa de 200 euro,ceva de genu :|.asta e.si consumul nu e asa de mic sa stii,lasa de dorit...

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa te duca ffff multi km.Vin foarte bine jantele alea

Comment

salut, i facut cu gust loganelu chiar imi place mai folie sa-i pui si e super fainutza am si eu tot un kiss si exact culoarea asta:d
              Dacia Logan KissFM 1.5 DCI 90 CP B-76-SKF
              Seat Leon 2001 1.6 16v 106 CP TM-11-MFD viitor TM-31-MMN

Comment

mai adaug si eu 2 poze,cu spoilerul spate de ph2 si vopsite bandourile,manerele,oglinzile si bara fata in culoare.si un set de arcade am mai pus...dar cred ca in pozele astea nu se vede prea bine ca am vopsit bandourie,manerele,spoilerul din fata nici atat.o sa mai revin cu poze
                Attached Files

Comment

bravo....sa o stapanesti sanatos si te asteptam la brasov la intalniri
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

frumoasa si ingrijita bravo....spoileru se potriveste direct fara nici o modificare si cat ai dat pe el da bine.

Comment

frumoasa masina......mai trebuie sa-i pui folie si va avea un aspect mult mai misto......apropo cat ai dat pe spoiler ph2 ca si eu vreau sa-mi pun la fel ca arata mai bine......pacat ca ala dupa fata nu se potriveste la fel.....bafta si sa o stapanesti sanatos...
                      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

Spune costuri la spoiler de ph2 cu montat,modificari etc.
                        sigpic #

Comment

spoilerul cu montat,vopsit,manopera,tot a ajuns la 1100-1200 lei.cam asa.se potriveste fara nici o modificare dar atinge un pic portbagajul in spoiler.dar foarte putin

Comment

De efect motostivuitorul....ai naibii, ce inventivi mai suntem. .
                            PS: s-a facut pe casco, asa-i?

Comment

da.s-a facut pe casco.motostivuitorul nu era de efect.i-am facut o ceruire,si ii dadea ceara pe dedesupt,si daca am prins ocazia,i-am facut si o poza :P

Comment

mai pun 2 poze cu noua modificare...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google