Salut.in sfarsit mi-a sosit si mie masina.e foarte misto .deocamdata nu am poze decat cum e ea stock,o sa mai pun poze dupa ce o mai aranjez un pic...niste folie,niste pleoape,vreau sa ii vopsesc stopurile in culoare masinii(ce ziceti?ar arata misto?e gri comete masina.eu zic k i-ar sta tare,si cu geamuri fumurii.astept niste pareri),si cam atat cred k ii fac.vreau cv simplu dar misto,si nici nu prea mai am bani pt mari modificari.eventual o schimbare de leduri .
My car BV-11-FEZ
Collapse
X
-
Opinia mea: pleoapele sunt un acceosoriu complet inutil... iti micsoreaza inaltimea la care bat farurile... 20-30 cm in apropiere, iar in departare cu 2-3 m(proiectat pe sosea) stopurile afumate sunt iarasi un moft... nu primesti ITP si daca te prinde nenea cu sapca te arde... mai bine lasa-le asa ca sunt frumoase... sau pune banu jos si cumparati stopuri clare pe leduri jantele si folia sunt 101% deacord... merita investitia
Comment
-
Sa o stapanestio sanatos si fara probleme. Cat despre modificari nu sunt de acord cu tine la vopsitul triplelor daca vrei ceva deosebit pune triple cu leduri deoarece daca le innegresti sau le vopsesti o sa ai probleme cu nenea cu sapca. Bafta
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
Nu vopsi stopurile pentru ca nu o sa se mai vada lumina prin ele si totusi, trebuie sa tii la siguranta ta.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos si ' drumuri bune ' cum zic camionagii . Ce iti recomand eu : jante , folie pe geamuri , culoare bord si consola , aparatori noroi roti ( fara pentru mine arata cam neterminata ) lampi si faruri ( nu schimba doar lampile pt ca arata naspa ) , nu pune pleoape mai bine fa o prelungire de capota cum si-a facut Dsign . Nu pune folie pe lampi , Andrei are mare dreptate , primul lucru care te intereseaza este siguranta ta , trebuie sa fii cat mai vizibil in trafic si apoi mai dai si de Garcea . Se gasesc lampi fumurii care se vad bine , folia estompeaza mai mult . Mai bine fara folie pe ele decat cu o busitura din spate de se rupe inima in tine .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Si la mai multi Km fara probleme spor la tunarit
Comment
-
Sa ai parte de ea la km fara nr fara nr fara nr.
Da, e faina culoarea (asa o am si eu) , desi e cea mai pretentioasa, cred ca i se potriveste cel mai bine.
Daca as avea bani suficienti, eu i-as pune niste jante de Mg, e un model negru cu ceva crom (nu mult), e super combinatia.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos cu vizite in service doar pt revizii periodice,
o singura problema care o am si eu culuarea extraordinar de frumoasa dar tre sa o speli foarte foarte des cel putin in tm e dezastru.....
multa bafta si multi km......am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View PostMemphis_Taz in legatura cu pleoapele te contrazic..nu`ti micsoreaza nimic din lumina nici pe faza scurta nici pe faza lunga...si eu am pleoape de vreo 4-5 luni si stiu ce zic
theo_bv2002 frumoasa..s`o stapanesti sanatos...asteptam poze cu modificarile..toate cele bune
Comment
-
Memphis_Taz la pleoapele care le am eu nu`ti micsoreaza nimic din lumina crede`ma...ca am mers noaptea in bezna si cu si fara..e acelasi lucru..daca te referi la pleoapele alea late care vin puse pe angel`eyes`uri da..dar cele care le am eu nu...stiu ce zic, m`am interesat si`am testat si eu inainte sa le pun
Comment
-
E super masina, ieri l-am ajutat sa-si puna si aparatorile de noroi...arata mult mai bn.....cat despre stopuri nu aveti dreptate...eu le am fumurii si se vede f bn si ziua cand e soare, iar noaptea nu mai zic....zici ca nici nu sunt fumurii......fumurii nu inseamna NEGRE...doar o tenta si nu facute cu vopsea....ci cu un pic de lac si un strop de vopsea neagra....si despre ploape la fel...nu afecteaza cu nimic ba chiar se contureaza mai frumos cand esti pe faza scurta......eu am si becuri PHILIPS Vision Plus 50% more light.....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
Comment