My New Baby....TM-87-TIK

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My New Baby....TM-87-TIK

De o luna sunt mandrul posesor al unui Logan 1.5 dCI 85 CP din 2008.
    Am luat-o la 97600 Kg, iar acum am putin peste 99100 Km. Inainte conduceam o dacia 1310 break din 2000.

Masinuta e minunata, are insa unele mici probleme exterioare (vreo 2 zgarieturi de la o bicicleta si unele mici indoituri la aripi si la pragul din dreapta)
    Nu a avut nici o problema cu motorul in acesti 99100 Km si as vrea sa ramana asa in continuare.

Aveti recomandari pentru intretinere, alimentare si condus astfel incat masina sa mearga cat mai mult fara probleme?

Am uitat sa specific ca asta este prima data cand scriu pe forum.

Sanatate.....

Petru

Am uitat pozele....

Last edited by Petru Lup; 28 March 2012, 10:57. Reason: Automerged Doublepost

sa o stapanesti sanatos si fara accidente

Cat te-a costat ?
    sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos si bine ai venit printre noi!

Comment

Am luat-o cu 3500 E de la o cunostinta(vecina).

Masina din 2008 pana in octombrie 2011 a fost masina de firma condusa ea. in octombrie i-au schimbat masina cu aceeasi motorizare, dar noua; iar p-asta a cumparat-o ea de la firma, a vazut ca nu are nevoie de ea, iar eu chiar trebuia sa imi schimb masina....asa ca am facut targul

Comment

salut,eu zic ca ai luato la un pret foarte bun,si eu am diesel de 85 de cai si are 102.700km fara probleme,sa o stapanesti sanatos.

Comment

S-o stapanesti sanatos.....Frumoasa golanca...Cat mai multi km fara probleme..Bine ai venit la My Ride si ce ai de gand sa-i modifici ?
            sigpic

Comment

Sincer nu stiu ce o sa modific. Are chiptunning varianta II, i-am schimbat radio casetofonul cu un cd-player pioneer si urmeaza sa-i aranjez look-ul, ca are unele urme de prin oras.

O indoitura la pragul din dreapta in Bucuresti, o zgarietura pe portbagaj de la un biciclist destept prin timisoara.....si altele.

Apropo...stie cineva in timisoara un rinichigiu bun?

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google