Bravo domne... Imi place foarte mult CD-playerul !!! Sa o stapanesti sanatos.
My Ride.....1.6 16v e5
Collapse
X
-
Originally posted by Logan4Me View PostVa multumesc tuturor pt urari
biancamarius5 - nu stiu ce ai vrut sa zici dar eu am studiat.o destul de bine si nu are defecte.
Radio-ul este cel de pe lodgy numai ca in format mic...si se aude mai bn decat ma asteptam...e ok pt mn...nu imi trebuie mai mult
de curios are bara antirasturnare,antiruliu
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos, imi place CD-Player-ul asta nou care l-au pus.
O mare tampenie ca au mutat butonul de dezaburire luneta in partea de jos. Au lasat butonul ala ca nuca in perete, fara folos..
Comment
-
Am ramas ''paf'' ! mp3 cu usb si bluetooth ?
Si inca ceva am observat, au scos de pe portbagaj ''by renault'' ? Pe afara parca ma uit la a mea !
Zii te rog cum e cu consumul...
S-o plimbi sanatos !
p.s.
Protectiile de aripi (arcade parca le zice) sunt o investitie care in timp ''face toti banii'' ! Eu le-am pus din prima zi, au costat 40 ron cu montajul inclus la reprezentanta. La magazin de piese auto erau 80 ron !!!
Si ca sa-ti dai seama exact despre rolul lor, uita-te pe strada la un logan care nu le are, 2004-2007 sa vezi cam in ce hal au ajuns aripile, mai ales cele de pe spate !
Comment
-
Da mp3 cu usb si bluetooth(are si microfon in plafon)..se aude foarte bine dupa parerea mea,adica mai mult de atat nu imi trebuie
Protectiile de aripi le am de mult.....le-am luat de pe forum,urmeaza sa le montez azi
De consum nu prea pot sa zic nimic ca nu am mers mult cu masina,doar 20 de km
Comment
-
Excelenta dotarea cu bluetooth-ul, cand am luat-o eu acum 1 an jumate nu era nici macar ca optional !
Te invidiez pt motorizare, as fi vrut sa am bani de 16v... In locul tau eram pe autostrada sa vad ce poate !
Iti doresc sa te bucuri la maxim de ea, multi km fara probleme !
Comment
Comment