My Ride.....1.6 16v e5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bravo domne... Imi place foarte mult CD-playerul !!! Sa o stapanesti sanatos.

Comment

Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos! acum vad ca au mutat butonul de dezaburire al lunetei...ma speriasem credeam ca nu mai e pana cand l-am vazut pe panoul climatizarii )))

Comment

la caroserie ca e posibil ca baietii cu trailerul sa o mai atinga prin pomi.spre exemplu la mine am observat la o saptamana dupa ce am cumparat masina ca are o urma de lovitura pe plafon.nu este asa de vizibila dar totusi aca am luat masina noua

Comment

Va multumesc tuturor pt urari
          biancamarius5 - nu stiu ce ai vrut sa zici dar eu am studiat.o destul de bine si nu are defecte.
          Radio-ul este cel de pe lodgy numai ca in format mic...si se aude mai bn decat ma asteptam...e ok pt mn...nu imi trebuie mai mult

Comment

Sa o stapanesti sanatos

Comment

Ms ms Octav

Comment

Frumoasa masina....S-o stapanesti sanatos....
                sigpic

Comment

Originally posted by Logan4Me View Post
                  Va multumesc tuturor pt urari
                  biancamarius5 - nu stiu ce ai vrut sa zici dar eu am studiat.o destul de bine si nu are defecte.
                  Radio-ul este cel de pe lodgy numai ca in format mic...si se aude mai bn decat ma asteptam...e ok pt mn...nu imi trebuie mai mult
                  sa te mai uiti odata la caroserie,zgarieturi,lovituri.sa o stapanesti sanatos

de curios are bara antirasturnare,antiruliu
                  Last edited by biancamarius5; 28 May 2012, 22:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa sa o stapanesti sanatos
                    Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                    Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                    Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Logan4Me- Frumoasa masina, poate pui mai multe poze cu interioru acesteia, cu tapiteria si radio deschis.
                      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Sa o stapanesti sanatos, imi place CD-Player-ul asta nou care l-au pus.

O mare tampenie ca au mutat butonul de dezaburire luneta in partea de jos. Au lasat butonul ala ca nuca in perete, fara folos..
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Am ramas ''paf'' ! mp3 cu usb si bluetooth ?
                          Si inca ceva am observat, au scos de pe portbagaj ''by renault'' ? Pe afara parca ma uit la a mea !
                          Zii te rog cum e cu consumul...
                          S-o plimbi sanatos !

p.s.
                          Protectiile de aripi (arcade parca le zice) sunt o investitie care in timp ''face toti banii'' ! Eu le-am pus din prima zi, au costat 40 ron cu montajul inclus la reprezentanta. La magazin de piese auto erau 80 ron !!!
                          Si ca sa-ti dai seama exact despre rolul lor, uita-te pe strada la un logan care nu le are, 2004-2007 sa vezi cam in ce hal au ajuns aripile, mai ales cele de pe spate !
                          Last edited by dani55wss; 29 May 2012, 03:49. Reason: Automerged Doublepost
                          http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

Da mp3 cu usb si bluetooth(are si microfon in plafon)..se aude foarte bine dupa parerea mea,adica mai mult de atat nu imi trebuie
                            Protectiile de aripi le am de mult.....le-am luat de pe forum,urmeaza sa le montez azi
                            De consum nu prea pot sa zic nimic ca nu am mers mult cu masina,doar 20 de km

Comment

Excelenta dotarea cu bluetooth-ul, cand am luat-o eu acum 1 an jumate nu era nici macar ca optional !
                              Te invidiez pt motorizare, as fi vrut sa am bani de 16v... In locul tau eram pe autostrada sa vad ce poate !
                              Iti doresc sa te bucuri la maxim de ea, multi km fara probleme !
                              http://www.loganclub.ro/forum/bv_55_wss-t42524p10.html

Comment

Lasa ma baiatu' sa faca rodaju' si dupa autostrada
                                Ps. nea' Cosmine ce cauciuce ai la ea?
                                Last edited by Teo21Din; 29 May 2012, 13:36.
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google