Sper sa terminati cu off-ul....masina merge si fara si cu butonu ala acolo
My Ride.....1.6 16v e5
Collapse
X
-
Salut, am vazut ca si la tine au mutat locul butonuli de dezaburire, prima data cand am observat ca nu este buton era deja in drum spre casa dupa ce am ridicat masina, si initial mah intorsesem inapoi ca fraieru, in gand avem bah astia nu m-or pus buton de dezaburire,pe drum uitandu-ma mai atent am obs pozitionarea lui, cel putin pe mine mah enerveaza ca nu e montat nimic acolo, si crd ca in viitor voi cumpara un buton doar de forma si il voi lega doar sa arda pozitia, ma enerveaza ca nui nimica acolo...
Comment
-
@Logan4Me - pt si mai multe idei poti deschide un thread, ceva de genul ''idei pt inlocuit fost buton de degivrare luneta !''
Comment
-
Originally posted by mihai.85 View Postasta cam asa e, suportul ala de ochelari e pus mai mult de forma acolo. abia incap unii de vedere...
dar daca vrei neaparat suport de ochelari, poti sa-ti montezi unul mai incapator (foto) in locul celui de-al 4-lea maner de viraj. stiu ca alti colegi de pe forum au facut operatiunea asta, dar nu gasesc acum o poza concludenta ca sa-ti dai seama ce si cum. poate ne ajuta un coleg cu o fotografie.
Comment
-
Originally posted by Cristi4Speed View PostNu inteleg de ce ti-a taiat folia unde este stopul central...de lene sa nu se chinuie cu inca 2 suruburi in plus...bafta in continuare!
Oricum nu ma deranjeaza cu nimic ca este taiat la stop
GOLAN91 - Ms....pai in plan prima data este sa o inscriu
Dupa sa pun niste carbon alb pe crom
- scaune incalzite
- jante de aliaj originale
- poate niste lupe
- arcuri h&r
Comment
Comment