My Ride.....1.6 16v e5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• m.am gandit si la asta....dar nu am mai avut timp...probabil o sa o fac maine

Comment

• M-ai traiesti, te asteptam la intalniri.Adu-mi si mie niste folie rosie daca it mai ramane, stii la ce ma refer

Comment

• Traiesc traiesc,duminica o sa fiu prezent
        Iti aduc ;)

Comment

• Salut...as vrea sa antifonez si eu masina...in special usi,podea si portbagaj
          Dar vroiam sa va intreb cu ce material....nu vreau cv profi

Comment

• Dute la un centru de materiale de constructi si opteaza pt poliester de 10

Comment

• Am mai migalit si eu la ea
              Am pus folia pe stopuri, leduri cu 5 smd pe fiecare pozitie si in proiectoare am bagat leduri ...ca la ce becuri aveam se vede mai bn cu led.urile
              Nu mai sunt h 11 in proiectoare ....sunt h16 si nu sunt cu halogen .....ca la batranele dacii....bec rotund de 24 w
              Attached Files

Comment

• e sexy si rea , e doar a ta

Comment

• Gj ! Ce frumos arata cu stopurile full rosii :>. De leduri imi stii parerea :d Belea :x

Comment

• Frumoasa masina, insa eu zic ca i-ar sta si mai bine cu "cromul" ala colantat
                    http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

• ti.am zis ca in proiectoare ai becuri de 20 si ceva de watti? a, a?
                      sigpic

Comment

• da mi.ai zis

Facem si cromul dar mai incolo....le fac pe rand...ca daca le.as face pe toate odata....dupa ma plictisesc repede de ea

Comment

• n.o sa te plictisesti, iti spun eu, mereu gasesti cate ceva de facut, bani sa fie!
                          sigpic

Comment

• Bravo! Imi place cum a iesit! Spor la treaba pe viitor
                            sigpic
                            Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Multumesc
                              In viitorul apropiat vreau sa achizitionez un subwoofer si niste arcuri sport Weitec

Comment

• esti multumit de cum trage cu euro 5 ?
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google