My Ride.....1.6 16v e5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cum se misca 16v euro 5 ? cat iti consuma ?
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Depinde si cum mergi cu ea....prin oras pana in 2500 de ture ia cam 9.5% si pe afara c.am 7%....deocamdata nu e nici rodata...are 2500 de km,nu am mers cu un euro 4 ca sa imi dau seama de diferente dar se misca bine

Daca stiti pe cineva care vinde niste arcuri sport sa ma anuntati si pe mn

Comment

• Salut! Incredibil de bine arata masina ta. Foarte frumoasa, si cu mult gust bun. Eu sincer sunt putin ingrijorat de zgomotul din timpul mersului. Pe la 100 si cv de km la ora, parca se aude destul de tare. Am fost si in alte masini, spre exemplu golf 6. Clar nu se poate compara, nici nu intra in discutie, pretul muuuuuult mai mare. Dar...se poate rezolva cumva. A antifonat cineva masina?

Comment

• Ms ms

La mn se simte un zgomot mare de la toba pe la 120..cand intra in rezonanta..dupa 120 130 se mai potoleste putin...probabil daca as antifona portbagajul cu fononim nu ar mai face asa urat
          Urmeaza sa antifonez si portbagajul si te anunt daca se simte vreo diferenta

Comment

• urmatoarea modificare a loganului tau Poe va fi sponsorizata de userul danni0
            se ia 2 bucati baloane+una bucata sfoara se ataseaza la bara de spate si va arata ASA
            Attached Files

Comment

• Guleras asa deci aaa.Sti u la ce ma refer poe

Comment

• Originally posted by danni0 View Post
                urmatoarea modificare a loganului tau Poe va fi sponsorizata de userul danni0
                se ia 2 bucati baloane+una bucata sfoara se ataseaza la bara de spate si va arata ASA
                lasa-ma sa ghicesc asta de sus avea si nr 69-sex
                sigpic

Comment

• Posibil
                  Ca noutati .... am pus bec cu led-uri(50 la nr) la stopul central si am mai pus o banda cu led-uri in portbagaj
                  Poze mai pe seara

Comment

• Pozele....de la telefon se vede asa mov banda aia;))
                    Se vede mult mai bn live
                    Attached Files

Comment

• Cateva poze de azi
                      Urmeaza sa schimb si culoarea la climatizare....si cu ocazia asta am comandat si niste butoane de climatizare de logan 2
                      Attached Files

Comment

• da super masina cît ai bagat în ea?

Comment

• Nu stiu....si nici nu prea conteaza asta

Comment

• Da' nu stai deloc ... bravo domnu'
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

• Am citit ca i-ai pus chedere pe capota motorului. Iarna mai merg, dar la vara iti recomand sa le scoti, fiindca creste temperatura sub capota.

Cati km ai la bord? Inca nu o lua la talpi. Cel putin pana pe la 7000 - 10000 km motorul inca nu isi arata potentialul real, si trebuie lasat sa se "aseze".

Comment

• Ms pt sfat
                                Nu o iau la talpa...deabia are 2600 km

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google