My Ride.....1.6 16v e5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te superi daca iti zic ca grila este cam "valuri" ?

Comment

• Este pentru ca trebuia sa bage eletrozi . In timp o sa se faca mai rau.. . La ph2 sunt mai lungi ca la ph1 si d-aia se lasa asa repede...

Comment

• Maestre,fara suparare, dar decat sa o fi facut cu banda,e excelent lucrata.

Comment

• Eu nu m-am ocupat de ea . Am taiat-o si am lasat-o asa... n-a zis nimeni ca ramane asa la mine ;). Mai bine taci din gura daca nu stii.

Comment

• Grila e lucrata foarte bine! O indreapta el, stati linistiti;)
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Arata bine. Dar eu i-as colanta acel CROM si capota .

Comment

• Sa iti dau o idee de rezolvare a valurilor , dar implica "nischeva" mai multa munca . Poti sa faci 2 v-uri din plastic care sa le pui pe partea de interior (exact la imbinarile lor) , si ii faci un fel de V , sau doar 1 bugata de plastic dreapta care sa fie petrecuta pe sub fiecare element de grila . Sper ca in curand sa o fac si eu clean si sa va arat " ideea" mea

Comment

• Ba ca e strambaa..ba ca e ..faceti`o voi mai bine ba ! Banda rullz
                  Toti sunteti experti, dar numai de la tastatura !
                  Lumea cum vine...mai si pleaca asa ca fara suferinte. Sal !

Comment

• Hai gata cu certurile
                    Niste poze din seara asta
                    M.am angajat ca spalator de faruri
                    Attached Files

Comment

• In timp ce conduceam dacia logan cu nr DB95POE din directia Campina-Moreni,la intersectia cu

Comment

• In timp ce conduceam dacia logan cu nr DB95POE din directia Campina-Moreni,la intersectia de la pararela 45,acordand prioritate masinilor care veneau din partea stanga,a napustit asupra mea acest individ pe nume cosmin sugerandu-mi ca el isi face doar MESERIA
                        SPALAOR DE PARBRIZE SI FARURI IN INTERSECTIE:calitate garantata
                        Attached Files

Comment

• Originally posted by CMD View Post
                          Ba ca e strambaa..ba ca e ..faceti`o voi mai bine ba ! Banda rullz
                          Toti sunteti experti, dar numai de la tastatura !
                          Lumea cum vine...mai si pleaca asa ca fara suferinte. Sal !
                          Bine punctat! Banda adeziva rullz!
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• stramba,sau nu,faceti-o voi daca stiti mai bine fara suparare acum
                            Logan Forum consiliaza nu si repara!
                            [/SIGPIC]

Comment

• chiar a iesit bine dar ca sa arate si mai bine colantaza cromul ala cu negru,bafta in continuare.

Comment

• ai dreptate CMD,toti isi dau cu parerea...
                                Veniti oameni buni cu lucrare facuta de voi si prezentati-oooo !!!!!!!
                                exclus Banda adeziva rullz,guma de mestecat sau alte SF-uri
                                Last edited by dannidmd; 12 January 2013, 01:58.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google