Nu am mai pus altceva in afara de fononim..eu zic ca nu e mult 2 straturi..adica nu are cu ce sa dauneze
My Ride.....1.6 16v e5
Collapse
X
-
Nu dauneaza,dar era bine sa pui inainte niste antifon,oricum e foarte bine .Bravo
Comment
-
Eu zic ca loganul este o masina buna la banii cu care o cumperi de noua....la ce drumuri avem...sa ma tina 5-6 ani fara sa pun nimic pe ea in afara de consumabile..si sunt multumit( stiu ca poate sa faca asta pt ca am mai avut un logan in familie)Last edited by Cosmin-Poe; 12 March 2013, 20:18.
Comment
-
eu inainte de logan am avut un ibiza din 92,un seria 5 combi din 2000,un passat din 2002,unpeugeot 407 din 2004 si acujm loganul din 2006,va marturisesc ca toate masinile straine,m-au bagat in sapa de lemn,ma omorau la bani cand pica cate ceva,ex:passat kit ambreiaj +volanta 3300 lei+turbina 4000(noroc ca am facut-o cu 1600),ibiza nu vb de el ca e prea batran,bmw am avut probleme la caseta directie am dat 500 euro sa o faca,peugeot 407(nu mi-a placut deloc)pivot superior fata stanga dreapta 450 lei bucata,preturile sunt fara manopera,de cand am logan ,am bani ,adevarat nu acelasi confort,bmw seria 5 combi era de vis,motor 2.5d,180 cp,extra full options,dar nu ptr mine...acum sunt familist si loganul este perfect,recomand tuturor cu mare drag si cu incredere.Stima
Comment
Comment