My Ride.....1.6 16v e5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A ta e aia negru mat , nu?
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

• Da de unde

Comment

• Arata bine masina, imi plac jantele dar cu stopurile alea ai stricat toata "treaba".
        sigpic
        Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• mersi frumos cristi
          gusturile nu se discuta

Comment

• Astazi am schimbat si led-urile la radio cd...
            Attached Files

Comment

• Arata foarte bine.

Da fa si tu niste poze mai clare. Si ce se vede in poza sunt km reali 5791 ?
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Multumesc
                Mi-a tremurat mana cand am facut poze din cauza la smd-urile de la radio , care sunt tip 1206...foarte mici(cele de la ceasuri sunt enorme pe langa astea)...si pana am schimbat toate smd-urile(34 la numar).....
                Da km sunt aia ....eu iau permisul deabia in noiembrie(atunci fac 18 ani) si pana atunci mai merge bunicul pe unde are nevoie

Comment

• Atunci bafta la examen. Oricum ai facut destule pentru un om care inca nu are permis.

Felicitari.

Comment

• Multumesc...am facut si eu ce am putut ...si inca nu vreau sa ma opresc aici cu modificarile
                    Ar fi bine daca as mai primii niste idei de la voi cu ce as mai putea face la exterior....ca s-au c-am dus

Comment

• Ai putea sa pui niste lupe, sa elimini suportul numarului. Altceva chiar nu imi vine in minte.
                      MY CLA

Comment

• Odata ce o sa iti iei permisul, nu prea o sa iti mai arda sa bagi banii in masina ... doar sa te plimbi cu ea si sa o alergi tot timpu ))
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Like Dany ! )

Comment

• Clar asa o sa fie
                            Mai am timp 2 luni sa fac cate cv la ea....singurul lucru care vreau sa il fac dupa ce iau permisul este o toba sport
                            Am fost si la o baita, am facut si o poza mai clara la player
                            Attached Files

Comment

• Hai ca arata bine.

Comment

• Daca nu eram eu si acum il ascultai pe Guta de pe telefon ca nu aveai cod la radio
                                Hai ca e frumos da-l in saracie , vezi cum mai strici cate ceva pe la masina )
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google