Spune-mi si mie, masina a venit cu acel radio cd? sau l-ai schimbat tu ulterior?
My Ride.....1.6 16v e5
Collapse
X
-
Frumoasa masinuta, sa-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara evenimente nasoale.
Am inteles ca inca nu "sofezi", cum rezisti sa stai pe langa ea si sa nu o poti "calarii". Apropos, cine o conduce?
Cromul din fata, de la grila, l-ai acoperit cu autocolant? Ce fel de autocolant? Poti face niste poze cu grila mai de aproape?
"Capitonajul" de la capota motorului este din fabrica? Are asa ceva si la capota porbagajului.
Inca o data sa te bucuri de ea si sa te vedem cat mai repede la volan."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
-
BETON CIMENT TOT CE vrei masina ireprosabil ti am urmarit tot topicul fiind ca am si eu un ph2 si la fel ma zbat sa il aduc la viata.o intrebare cat te au costat arcurile sport si daca esti multumit si la momentul de fata?inca un sfat ce am facut eu am dat suportu nr jos si la am lipit cu bizon dublu adeziv pe spate si in fata lam prins in grila aia neagra dintre proiectoare beton arata
Comment
Comment