Pai si de pe ce masina sunt luate sau de unde ,ca imi plac cele din fatza ,as vrea sa le schimb si eu ....?????
Al Meu Logan B 48 VCK [Castigator campionat "Cel mai tare interior"-2008]
Collapse
X
-
Felicitarile mele Paulic, super interior , super proprietar...
Comment
-
Bravo sa o stapanesti sanatos intradevar pana acuma e cel mai tare logan vazut de mine pana acuma cu modificarile astea ! Intrebare: discurile spate cu etrierii chiar merg sau sunt la misto ??
Comment
-
Mai Maniak18, dar tu nu ai vazuto live la intilnirea din mioveni. Stiu ca parca am vorbit amindoi. Binenteles ca sint functionale ,chiar am vorbit cu colegi tai si le-am spus pe indelete,de la ce masina provin discurila si toata tehnica de montaj. Imi pare rau ca nu ai incercato sa vezi diferenta de frinare. Dar nu e timpul trecut.
Comment
-
am vazuto live dar nu mai indeaproape asa si cu lux de detalii imi place treaba cu franarea si pe spate ! Cam cat te-a costat treaba asta si de la ce masina provine daca nu sunt prea indiscret daca nu vrei sa afle lumea da-mi un prv ! 10x si intradevat nu e timpul pierdut si da am vorbit amandoi eu sunt cu AG 30 ROC loganul gri perla mai fara modificari pe el dar o sa incep si eu in curand usor usor !!! Si mi s-a pus pata sa imi fac capota pavilionul si portbagajul negru sau culoarea nichelului nush exact si nush daca am voie sa fac nichel si nush daca pot sa trec de itp asha !!!
Comment
-
Dap ma gandeam ca nu m-ai retinut ca eu am stat putin ca trebuia sa plec la munca atunci cand ati venit la mioveni ... Din pacate am stat putin dar de tre sa mai si muncesc ... Las ca nu e timpul pierdut mai vin eu pe la buc si ne vedem nu e aia o problema !!! Nu au intrat zilele-n sac !
Comment
Comment