Al Meu Logan B 48 VCK [Castigator campionat "Cel mai tare interior"-2008]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte tare frate...Chari ai facuto ff tare...Tot respectu pentru cei care le place sa-si modifice masinile..

Comment

• Crezi ca mai gasesc modelul asta? Ce firma il produce? Eventual imi poti sugera niste locuri unde sa caut? Mersi.
      Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Sigur se gaseste,dar tu esti din arad si eu il vad in tirg vitan. Nu stiu ce sa-ti spun. Daca ai avea pe cineva in bucuresti ar fi usor.
        Multumesc Sebastian de apreciere.
        Scuzama ca am scris arad in loc de Cluj.

Comment

• Foarte frumoasa masina PAULIC , super jantele , discurile spate, scaunele fata , si bancheta , etc etc ...Tot arata bine!
          Respect !

Comment

• Multumesc mult Toody.

Comment

• Citeva poze recente.
              Attached Files

Comment

• "mos" Paulic marfa masina, la ce sa ne mai asteptam?
                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Am si eu o intrebare........Ce era cu tipa asta?.... ...Impingeau vre unii la avion?
                  Attached Files
                  ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

• Nu Alex, facea parte din decor.
                    Felix astazi am facut cheile briceag functionale 100 la 100. Inclusiv deschidere portbagaj si inchiderea geamurilor din cheie.

Comment

• Sper ca nu te-ai suparat....Dar este intr-o pozitie tare haioasa...;))....Cum e cu cheile.....Treb sa schimbi chipul din ea?....Sau cum ai facut?..
                      ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

• Stai linistit ca cine se supara ii taiem nasul. Da trebuie pus cipul in cheia noua.

Comment

• 21-06-2008 cateva poze de la intalnirea de la mioveni .. Mi a placut foarte mult masina am ramas placut surprins de Camera din bara si discurile de pe spate..Oricum nota 10 ... RESPECT ! ! !
                          Attached Files

Comment

• Multumesc mult cazzpenal . Voi ati fost de nota 20+++.Sincer nu ne asteptam sa iasa asa frumos. Ar trebui sa facem cit mai multe intilniri din astea dar cu membri logan club din toata tara. Daca toti ar avea acelas caracter ca voi am fi intradevar un club tare.

Comment

• Tu imi dai mie nota 10 dar eu va dau voua, nota 20+++ pentru caracterul de care ati dat dovada.
                              Scuze pentru post dublu.
                              Last edited by PAULIC; 21 June 2008, 23:11.

Comment

• Super tare masina, ma mir cum de mi-a scapat de la My Ride si nu am vazut-o, dar oricum am avut ocazia sa o vad live.
                                zoom-zoom

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google