Dami-le mie ca sunt naspa , se vede urat ca la Felix (cu pleoape de carton). Te-ai mai si pacalit pe deasupra
Al Meu Logan B 48 VCK [Castigator campionat "Cel mai tare interior"-2008]
Collapse
X
-
Respect pe cei ce investesc o gramada de timp, bani si suflet in aceste minunate masini,si te mai miri ca sotiile sunt geloase pe noi, pai au si motive destul de intemeiate........Intradevar deosebita ,toate cele bune.........
Comment
-
Da Laur am facuto. Acum se aprind toate 4 becuri pe faza lunga,avind in vedere ca am pus si xenoane de 55w pe ambele faze ,lumina e super. Nu am poze facute noaptea, dar o sa atasez o poza ziua.Attached Files
Comment
-
Ce faruri ti-ai pus ?
Nu se vede deloc bine la masina mai ales ca se aprind concomitent (faza lunga+scurta) pentru vizibilitate sporita.
Sa le dai jos ca ai stricat toata masina cu farurile astea
Vindele la jumate de pret ca au si modificare ,si nu mai poti lua acelasi pret de la achizitionare
Cunosc eu pe cineva interesat de ele, vine si el pe la intalniri , are 81 FIC la numar inmatriculareMotorSport pentru 402ml.
Comment
-
Ala cu KYS a zis ca-ti da mai multi bani pe ele decat FIC si TWY ! ) Parerea mea e ca sunt destul de marfa si la cum vin pe masina ta .... Felicitari ptr achizitie , dar vindemi-le !!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Citeva poze cu farurile aprinse.
Comment
Comment