Al Meu Logan B 48 VCK [Castigator campionat "Cel mai tare interior"-2008]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dami-le mie ca sunt naspa , se vede urat ca la Felix (cu pleoape de carton). Te-ai mai si pacalit pe deasupra
    MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Respect pe cei ce investesc o gramada de timp, bani si suflet in aceste minunate masini,si te mai miri ca sotiile sunt geloase pe noi, pai au si motive destul de intemeiate........Intradevar deosebita ,toate cele bune.........
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Astazi mi-a pus nea Dany leduri albe la angeluri,iar acum lucrez la o mica modificare a farurilor,iar miine s-ar putea sa montez si xenoanele. Deabia pe urma puteti ride de ploapele mele de carton.

Comment

• Am vazut ca ai pus pe masina noile faruri,ai facut si modificarea despre care vorbeai?

Comment

• Da Laur am facuto. Acum se aprind toate 4 becuri pe faza lunga,avind in vedere ca am pus si xenoane de 55w pe ambele faze ,lumina e super. Nu am poze facute noaptea, dar o sa atasez o poza ziua.
            Attached Files

Comment

• Urate rau... Si nici nu se vad bine noaptea... Abia astept sa le pun si eu

Comment

• Ce faruri ti-ai pus ?

Nu se vede deloc bine la masina mai ales ca se aprind concomitent (faza lunga+scurta) pentru vizibilitate sporita.

Sa le dai jos ca ai stricat toata masina cu farurile astea

Vindele la jumate de pret ca au si modificare ,si nu mai poti lua acelasi pret de la achizitionare
                Cunosc eu pe cineva interesat de ele, vine si el pe la intalniri , are 81 FIC la numar inmatriculare
                MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Si lu' ala cu twy cred ca i-ar placea...

Comment

• Ala cu KYS a zis ca-ti da mai multi bani pe ele decat FIC si TWY ! ) Parerea mea e ca sunt destul de marfa si la cum vin pe masina ta .... Felicitari ptr achizitie , dar vindemi-le !!
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sa le dai lu ala cu "FIC" , ca el le-a vrut primul

MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Hai ca fac licitatie.....Oricum multumesc pentru amabilitati la toata lumea.

Comment

• Arata ff bine....10x, dar nu deranjeaza pe ceilalti faza lunga???+scurta in acelasi timp , mai ales ca ai si xenon..........
                          sigpic

Comment

• Faza lunga deranjaza in oricare situatie in care este folosita incorect. Folosita corect beneficiezi de lumina soarelui in plina noapte. Asta ar fi avantajul.

Comment

• Citeva poze cu farurile aprinse.
                              Attached Files

Comment

• Frumos,imi place
                                Xenon de cati Watti ai pus si pe ce faza...Scurta sau lunga?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google