Originally posted by B-64-MVP
View Post
Al Meu Logan B 48 VCK [Castigator campionat "Cel mai tare interior"-2008]
Collapse
X
-
Vad ca lumea iti lauda masina si pe buna dreptate, cantitatea de munca si investitia este de demna de tot respectul!
Astea fiind spune, tin sa-mi exprim niste ofuri cu privire la exterior. Incerc sa-mi si argumentez putin nemultumirile pentru a face critica cat de cat constructiva:
1. Jantele full cromate arata ciudat pe masina din cauza temei exterioare aleasa de tine. In general jantele full crom nu arata bine pe exterioare de tip "racing" cu aripi. O tema mai consistenta ar fi fost mai convingatoare: ori luxury cu jante cromate, suspensie joasa si modificari minime de caroserie; ori racing, cu jante... racing, suspensie joasa si elemente de caroserie care sa-i dea masinii un aspect mai agresiv.
2. Pragurile necomplimentate de bari arata si ele ciudat. Vazuta din profil, linia inferioara a masinii este incosistenta. Problema Logan-ului PH1 cu bara normala este ca bara este mai ridicata decat pragurile, o problema detectata de multi membrii ai forumului care au optat pentru binecunoscuta plinta pentru a echilibra liniile. Faptul ca bara spate este putin mai ridicata decat pragurile la un Logan stock este un lucru acceptabil. Este de preferat ca linia inferioara sa fie ascendenta privita dinspre fata spre spate pentru a da un plus de dinamism masinii. Acest "artificiu" de design este folosit de majoritatea producatorilor in proiectarea masinilor. Ori pragurile tale fac partea centrala a masinii sa para mult mai joasa decat barile atunci cand masina este vazuta din lateral, fapt mai putin dezirabil.
Cam astea am avut eu de zis. Spor la tunat in continuare!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment