PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata mai bine in culoare caroseriei, dupa parerea mea...
    Merci de vt. Trb sa imi scot si eu photoshopu sa incerc si alte combinatii inainte sa ma apuc.
    MY CLA

Comment

• Astazi am pus fononim pe polita cu boxe. Urmeaza sub bancheta, poze saptamana aceasta. impreuna cu altele...
      Chiar se simte, nu am crezut...
      MY CLA

Comment

• Cu ce ai fixat acest fononim?! Se merita pus si pe podeaua masinii?! La diesel ar reduce cat de putin zgomotul produs de motor?
        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• un adeziv de la wurth se gaseste la tuburi ca si siliconul. Nu am mai avut silicon...dar statea si fara adeziv.
          Eu zic sa pui. La mine nu se mai aude subwooferul asa tare ca inainte. Si nici nu mai vibreaza toate plasticele de acolo cand dau tare...
          In curand voi face si usile, portbagajul, o parte din podea...
          MY CLA

Comment

• Eu ma gandeam sa il lipesc cu banda dublu adeziva pe polita spate si in portbagaj...cred ca este destul de ok.

Comment

• nu tine...Si costa mult banda...
              MY CLA

Comment

• In loc sa dai 30-40lei pe o banda dublu adeziva mai bn cumperi o cutie de vopsea cauciucata care este tot in jur de 30-40 lei . Dai un strat subtire peste tot si pui pasla si aia e . Plus ca este si un mic obstacol in calea apei care mai ajunge pe mocheta apoi pe pasla si intr'un final la tabla . Eu unul asa voi face la vara , cu max 200lei faci toata masina cu vopsea intr'un strat destul de ok si pasla peste . Acum depinde de fiecare ce rabdare/timp/bani are .

Comment

• Banda am deja dar cred ca s-ar putea sa ai dreptate cu lipitul, de ex am incercat sa lipesc la colturi mocheta capotei fata mai bine si nici gand sa stea...sa vedem...

Comment

• Ideea lui gabonz este buna,cu vopsea cauciucata. Am dat si eu in portbagaj tot cu asta...insonorizant cica dar nu am pus pasla. Sa dea caldura si mai dau si eu un strat si dupa aceea pun pasla. Se lipeste foarte bine de insonorizant, eu am pus mocheta de la roata de rezerva(asta dupa ce am stat vreo 3-4 zile sa se usuce) si intr-o zi nu o mai puteam dezlipi,am tras cu toata forta
                    Y!M: alexut.style

Comment

• hehe.... Merci Dragman!
                      Doua poze rapide...
                      Attached Files
                      MY CLA

Comment

• Frumoasa masina, imi place, spor la cat mai multi km si drumuri bune. Apropo spune-mi si mie dimensiunile, daca le mai stii, de la sticker-rul pe pe luneta ca vreau si eu sa imi fac.

Comment

• Multumesc!
                          la sticker nu stiu dimensiunile exacte.
                          Dar daca vb cu turturel de pe forum iti poate face. Undeva la 27-30 cm cel cu logan si 16-17 cel cu club...
                          MY CLA

Comment

• Fain arata stopul ala ii mai trebuie un difuzor la bara
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

• Cunosc zona in care au fost facute pozele, faina zona pt sedinta foto
                              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google