PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu incerci sa faci HDR decat sa scoti editarile astea ?
    sigpic

Comment

• Nu iasa atat de bine cu hdr...
      Attached Files
      MY CLA

Comment

• Originally posted by M.FLORIN View Post
        Esti tu convins ca e photoshop? ... de filtre de lumina si setari de diafragma, ISO, sau setari ale stilului de fotografie ai auzit? Da de un aparat foto DSRL cu procesor de imagine si obiectiv tamron etc etc etc?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
        Okey. Nu am auzit de DSLR. Ce e ala?
        Last edited by Archangel80; 25 April 2014, 10:21.

Comment

• De exemplu, eu nu am auzit de "setari ale stilului de fotografie".
          sigpic

Comment

• Am si eu o intrebare: Ieri am fost la service la Dacia sa verifice bateria si au aprins farurile pe lunga, avariile si alti consumatori. Cand le-au oprit farurile au ramas aprinse pe scurta chiar si dupa ce au oprit din maneta. Am apasat mai tare mufa de la faze si s-au stins... Acum merg normal... De la ce a fost asta? pana acum nu am mai patit.
            Oare din cauza ca maneta era pe lunga si le-a oprit direct? Astept niste pareri...
            MY CLA

Comment

• Salutare, e din cauza manetei; nu ca le-a oprit direct de pe faza lunga, dar maneta de la blocul de lumini dupa o anumita perioada incepe sa faca unele probleme, deoarece se oxideaza contactele in interior si trebuie desfacuta si curatate contactele si inlocuita vaselina cu una proaspata, ori cumparata alta maneta. La dumneavoastra, inca nu e o problema mare, mai ales daca nici nu mai face asa momentan, problemele mari sunt atunci cand comuti de pe faza lunga pe cea scuta si trecerea nu se face instant ori in functie de pozitia manetei de exemplu cand semnalizezi drepata nu mai merge claxonul si daca semnalizezi stanga merge. Deci pana nu apar probleme mai grave nu aveti motiv de ingrijorare.

Comment

• Are dreptate Toorop. Tata a avut problema cu faza lunga. Ramanea aprinsa dupa ce incercam sa trec la loc pe faza scurta si mai mult, cu timpul o vedeam cum se aprinde singura fara cand dadeam semnal. A schimbat maneta cu totul. Am vazut ca sunt niste parghii in acel bloc de lumini si cand se uzeaza nu prea mai ai ce sa le faci.

Comment

• Da, asta stiu si eu. Dar mie mi-a ramas aprinsa si a umblat baiatul de la Dacia la mufe pe partea soferului ( la motor) si s-au stins... nu stiu exact la ce a umblat dar a zis ca nu era bagata bine mufa...:??
                  Problema aia cu lagu dupa ce schimb fazele apare si la mine insa destul de rar. Un prieten a avut probleme ca nu schimbau lupele pe lunga, dar nici asta nu s-a intamplat la mine...
                  Mai astept sfaturi... Maine desfac toate mufele la xenon, le curat si dau cu w540.
                  Last edited by PRESTIGE; 29 April 2014, 17:37.
                  MY CLA

Comment

• Eu am avut probleme la lupe, si la un kit bi-xenon exact la fel. De pe scurta pe lunga, totul ok, dar cand dadeam inapoi pe scurta de pe lunga, imi bord imi arata ca e scurta, dar lupele ramaneau blocate pe lunga. Problema era ca, lupele, sau electromagnetu ala care muta tablita aia din lupa, consuma prea putin si de aceea nu simte comanda de la masina sau invers. Problema am rezolvat-o ori cu un releu, montat in mufa libera de la faru drept, ori cu un consumator micut, gen un bec A1.

Comment

• Eu nu am problema asta. Am avut o perioada releu si l-am dat jos ca la fel merge.
                      Zilele trecute am dat jos blocul de lumini si l-am curatat in interior urmeaza sa fac si mufele la xenon. Merge ok acum...
                      MY CLA

Comment

• Intre timp am montat un set de chedere cumparate de la Daniel. ( Multumesc!)
                        Am cumparat si un difuzor de bass nou, urmeaza in curand incinta pentru el, cabluri si un amplificator nou.
                        Attached Files
                        MY CLA

Comment

• Si incinta... Multumesc pentru ajutor, Canto!
                          Attached Files
                          Last edited by PRESTIGE; 31 May 2014, 13:01.
                          MY CLA

Comment

• Bine ca ai reusit sa faci ceva insa, nu este ceea ce ti-am dat eu, nici macar pe aproape. Incinta este destul de mica(deci nu proiectul dat de mine), portul nu pare prea ok facut deoarece se vede ca ai niste opritori in partea de sus si jos, alea nu trebuie sa existe, portul trebuie sa aiba aceeasi inaltime din interior pana in exterior.

Sper sa se auda bine... sa-l folosesti sanatos.
                            B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Ai dreptate... Doar acum mi-am dat seama de greseala facuta la port. Mai trebuia sa ia aprox un cm sus si un cm jos. Asta insemna sa fac fata din 2 bucati, la felul in care am facut-o eu. In legatura cu dimensiunile ai dreptate: Latimea este cu vreo 20 cm mai mica si portul este cam jumate,dar in rest sunt ca si cele date de tine: Mi-a facut rost un prieten si de dimensiunile incitei recomandate de producator...
                              Conectori nu am mai comandat, o sa dau o gaura si fac la fel ca si tine. Am pus si adeziv intre ele si la imbinari dupa ce le-am strans cu suruburile. Este acordata la 30 hz. Si eu sunt foarte curios cum o sa sune... Inca nu am testat-o.
                              Mersi inca o data!
                              MY CLA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google