din nou am aceasi problema...semnalizare aripa dreapta aburita...cu destul de multa apa in ea...nu pot sa imi dau seama de ce,ele sunt originale nu sunt ciobite/fisurate...garnitura este putin coapta...oare ea sa fie de vina???
PrEsTiGe 1.6 16v
Collapse
X
-
ce parere aveti s-ar auzi bine daca as pune 4 difuzoare blaupunkt...modelul acesta http://domo.ro/CarAudio_&_Accesorii_...nkt_GTX-542_SC pe cd playerul stock blaupunkt? pe fata as lua de 16 si pe spate de 13... sau mai bine ma gandesc la un cd player inainte de difuzoare?
Niste poze cu semnalizarile laterale lipsa de ocupatie... una cu ele stinse si una aprinse....
Comment
-
Am gasit in pc niste poze mai vechi... sunt de azi vara...Nu va uitati la coada aia de rechin) nu mai e.....
Comment
-
Acum 2 saptamani am legat luminile de la pedalier pe plafoniera...se aprind si se sting odata cu ea...Astazi am facut niste poze si am izolat 2 fire mai bine...Mi se pare foarte comoda ideea cu plafoniera , seara ai lumina, in timpul mersului se opreste...
Am facut si niste poze pe unde am dus firele... si cum le-am legat...Scuzati nisipul din masina
Comment
Comment