a trebuit sa strici o alta grila sport,nu?
PrEsTiGe 1.6 16v
Collapse
X
-
Originally posted by PRESTIGE View PostOare tine vopseaua pe prelungirea aia de astra? M-am gandit sa o duc la vopsit, dar nu cred ca tine... voi ce parere aveti?
O sa duc si difuzorul sa il vopseasca...sigpic
Comment
-
ar fi frumos daca ai avea bani sa-ti faci asa ceva. binenteles, in culoarea masinii.
Comment
-
-
Multumesc pentru pareri!
Chiar imi place cum arata acel difuzor ,dar cred ca trebuie facut direct pe bara, nu merge modificat doar difuzorul...este prea mult deranj sa trimit bara. Eventual poate o sa fac in viitor o evacuare dubla si modific si difuzorul...are un prieten de la aici si mi-a placut cum a iesit.
Comment
-
nu te supara, dar evacuarea dubla mi se pare cam aiurea pe logan. si pe altele, gen fiat. aia merge pe un bmw mai serios (nu 316 )
era pe aici un baiat de la custom garage, daca nu ma insel, cu un logan albastru egee si parca cu HMV in numar. va vazut ce fac baietii si lucreaza bine.
cred ca nu e mai mult de 30-35 de lei cu urgent curier.
eu am trimis o grila de A6 care e mare, crede-ma, si a fost 27 de lei, ajunsa in perfecta stare.
Comment
-
Am trimis si eu o bara pe fata de logan si a fost vreo 40 lei prin urgent... Ideea nu este rea!
Intre timp am pus iar folie rosie pe stopuri, alte stickere mai frumoase pe oglinzi cu numarul si inca un sticker...Nu am mai facut poze la stopuri ca era murdara masina...
Comment
-
Ceva pareri? Sa le iau?
Comment
-
Comment