PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• a trebuit sa strici o alta grila sport,nu?
    sigpic

Comment

• dar a meritat. arata cu totul altfel fara emblema.

Comment

• Va multumesc, ma bucur ca va place!
        @Fane: A fost nevoie de 2 grile pentru a face o bucata clean...
        MY CLA

Comment

• Oare tine vopseaua pe prelungirea aia de astra? M-am gandit sa o duc la vopsit, dar nu cred ca tine... voi ce parere aveti?
          O sa duc si difuzorul sa il vopseasca...
          MY CLA

Comment

• este elastica si va sarii vopseaua
            „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

Comment

• Originally posted by PRESTIGE View Post
              Oare tine vopseaua pe prelungirea aia de astra? M-am gandit sa o duc la vopsit, dar nu cred ca tine... voi ce parere aveti?
              O sa duc si difuzorul sa il vopseasca...
              Nu tine, am avut eu una vopsita negru mat si s-a exfoliat vopseaua foarte repede.
              sigpic

Comment

• Deflectorul de aer nu prea se potriveste. Nu se potriveste deloc, de fapt.
                In rest masina e mai mult decat ok.

Comment

• ar fi frumos daca ai avea bani sa-ti faci asa ceva. binenteles, in culoarea masinii.

Comment

• Multumesc pentru pareri!
                    Chiar imi place cum arata acel difuzor ,dar cred ca trebuie facut direct pe bara, nu merge modificat doar difuzorul...este prea mult deranj sa trimit bara. Eventual poate o sa fac in viitor o evacuare dubla si modific si difuzorul...are un prieten de la aici si mi-a placut cum a iesit.
                    MY CLA

Comment

• nu te supara, dar evacuarea dubla mi se pare cam aiurea pe logan. si pe altele, gen fiat. aia merge pe un bmw mai serios (nu 316 )
                      era pe aici un baiat de la custom garage, daca nu ma insel, cu un logan albastru egee si parca cu HMV in numar. va vazut ce fac baietii si lucreaza bine.
                      cred ca nu e mai mult de 30-35 de lei cu urgent curier.
                      eu am trimis o grila de A6 care e mare, crede-ma, si a fost 27 de lei, ajunsa in perfecta stare.

Comment

• Am trimis si eu o bara pe fata de logan si a fost vreo 40 lei prin urgent... Ideea nu este rea!
                        Intre timp am pus iar folie rosie pe stopuri, alte stickere mai frumoase pe oglinzi cu numarul si inca un sticker...Nu am mai facut poze la stopuri ca era murdara masina...
                        Attached Files
                        MY CLA

Comment

• Ceva pareri? Sa le iau?
                          Attached Files
                          MY CLA

Comment

• sunt frumoase, dar daca nu o lasi mai jos nu merg deloc la tine, deci gandeste-te bine inainte.....
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• Mai jos o sa fie oricum... Cel mai probabil la primavara!
                              Din pacate nu se potrivesc! Le-am probat si nu intra pe mijloc.( este putin mai mica gaura jantei) Erau pe 16, 7.5j, azev a.
                              Chiar imi pare rau, daca le vopseam aratau foarte frumos pe masina...
                              MY CLA

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google