PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Astazi sau maine ma duc dupa ele. Va multumesc pentru ajutor!
    P.S Am vorbit cu mecanicul de la reprezentanta care mi-a schimbat distributia, pompa de apa etc si a zis ca sa completez antigelul pentru ca este normal sa scada pana se stabilizeaza instalatia. Posibil sa fie nevoie de aerisire.
    Astazi imi aduce un bidon de antigel si sa vedem daca mai scade dupa ce completez. este doar antigel pur, nediluat...
    MY CLA

Comment

• Weekendul asta am facut o mica plimbare pana la felix si apoi la Arad. Am facut si niste poze in graba la intoarcere.
      Attached Files
      MY CLA

Comment

• Foarte faina. Grila da foarte bine.

Comment

• Multumesc!!! Ma bucur enorm cand vad ca oamenii apreciaza ce am facut la ea si mai ales munca si pasiunea!
          Sunt constient ca tuturor nu poate sa le placa...
          MY CLA

Comment

• Stickers, cool ? NOT !
            sigpic

Comment

• intr-adevar, cred ca ar arata mai bine fara ele. no offence.
              mai ales ala cu "built, not bought", avand in vedere ca, in afara de eleron luneta, grila sport si lupe, n-ai prea "built" nimic. in rest arata excelent. felicitari ! se vede ca depui efort.
              apropo, eleronul luneta e de origine ? as vrea sa-i pun si eu.

Comment

• Grila fata ar fi aratat mai bine daca ai fi pastrat sigla, la fel si stopurile spate daca ai fi lasat semnalul alb.

Comment

• dupa mine, grila arata mult mai bine acum. desi eu as fi lasat-o tot in culoarea masinii. stopurile dadeau mai bine stock, dar, intr-adevar, nu-i poti multumi pe toti. succes in cotinuare. ceva planuri de viitor ?

Comment

• Stickerele pentru mine sunt ceva provizoriu. Tot mai pun cate unul si in 1 saptamana maxim 2 sunt jos si iar pun cate ceva si tot asa!!!
                    In legatura cu built-uitu , nu se pot face modificari fara el si munca... De cumparat toate sunt cumparate, doar ca este nevoie si de inspiratie si munca...
                    Eleronul de luneta este custom facut la Ghetto Tuning din fibra. Putin mai mare decat cel de origine si mult mai plat. Pica perfect pe masina, la milimetru. Daca vrei iti fac niste poze de aproape sa vezi.
                    Grila este ceva custom, asta am si vrut. Grile sport sunt tot mai multe, dar tipul acesta fara sigla nu cred ca ati mai vazut. A fost o idee pe care am tinut neaparat sa o pun in practica chiar daca am iesit destul de scump pentru o ''amarata'' de grila!
                    Stopurile nu stiu ce sa zic, mie imi plac si cu semnal alb si asa. Le-am mai avut rosii si apoi albe si acum am pus iar folie pe ele... pentru cat timp ramane de vazut!
                    Planuri sunt multe... cele mai importante pentru mine sunt niste jante mai late, niste arcuri sport, upgrade la muzica ( in curand un amplificator nou), un set de componente pe fata mai bune, amplificate.
                    Astea sunt cam urmatoarele pe lista, dar am multe in cap care sper sa reusesc cat mai repede sa le pun in practica!
                    MY CLA

Comment

• si la cat te-a dus eleronul ? se vede ca e special. se aseaza perfect.

Comment

• Eu l-am cumparat de la ZUZ cu vreo 200 lei daca tin bine minte. El a zis ca a dat 100e pe el. Cel mai bine este sa vorbesti cu Mihai si sa iti zica el un pret...
                        MY CLA

Comment

• sau sa astept sa-l vinzi tu. glumesc, normal.

Comment

• Am vazut eu bine...schiuri pe masina?!)
                            My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• am vazut de la inceput, dar n-am intrebat ce e cu ele. le-o fi avut la racordat.
                              sau aradul e in muntii himalaya. )

Comment

• Am vrut sa-mi iau zborul pe autostrada cu ele, dar nu mi-a prea iesit...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google