La Logan nu e problema la praguri, e problema la aripile spate.
PrEsTiGe 1.6 16v
Collapse
X
-
-
Intradevar. La praguri nu am nicio problema si nici nu am auzit la altcineva sa aiba. In schimb aripile spate sunt toate ciocanite de pietri si incepe sa dea rugina.
Le repar, apar altele si tot asa )
Cum as putea repara ce se vede in poza? Ce variante am? Daca se poate sa schimb carcasa butucului si sa ramana aceasi cheie.
Astept niste pareri.
Comment
-
Parerea mea este sa lasi asa butucul..pentru ca vor vedea eventualii hoti ca a mai fost ... operata masina.. Eu asa am facut, am revopsit toata masina si am lasat butucul fortat la sofer... Aia la casco vroiau sa o faca dar le-am zis.. Nu, pentru ca voi veni iar la voi sa o reparati
Te vei obisnui greu cu butucul ala fortat, dar asta e!My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
In Logan intri si fara sa spargi butucul / geamul sau fortand usa. Am testat cu masina mea. Pot sa o las si descuiata ca oricum n-au ce-mi fura din ea la cat de dezamagit am ramas.
Comment
-
-
Cred ca poti intra in ea prin portbagaj cumva. Daca nu ai clean )
Intre timp am achizitionat un set de boxe ovale hertz dieci dcx 690.3. Acum avem set complet
Daca ma poate ajuta cu cineva detalii legate de montaj, as fi recunoscator. Inele de centrare am vazut ca sunt de mai multe gorsimi si nu stiu ce as putea alege sa se aseze bine.
Comment
-
Am montat boxele. Cu ceva batai de cap. Multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi pe privat si pe care i-am stresat. O poza facuta rapid.
Comment
-
Am luat o pauza de la modificari momentan. Ma gandesc serios sa mai cumpar o masina si sa o fac pe asta stock. Eventual tot un logan prestige albastru mineral, pe care sa trec toate modificarile si sa il pun pe gpl.
Sau o alta marca . Caz in care se vor scoate toate modificarile la vanzare. Ramane de vazut.
Comment
-
Niste poze mai noi.
Comment
Comment