PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte frumose si loganul si crucea !
    SRF TARGOVISTE

Comment

• Ma bucur ca iti place.
      In curand o sa schimb pleoapele. Cu ce pot sa dau jos siliconul ramas pe far? Am vazut la lidl o solutie pentru indepartat siliconul... O fi buna?
      MY CLA

Comment

• ...
        Schimb cablu subwoofer HIFONICS ( + si -) de 8-10 mm cu un cablu de la 20 mm in sus. Ofer diferenta.
        Attached Files
        MY CLA

Comment

• sticker bomb...se vede frumos dar trebuie sa faci mai multe elemente,cat te a costat colantul e oracal?spor la treaba

Comment

• As face si alte elemente dar nu stiu care sunt acelea ). M-am gandit la oglinzile exterioare dar mai bine arata asa.
            Colatul l-am cumparat de la turturel. Nu este oracal.
            MY CLA

Comment

• manerele de unde deschizi usa,oglinda retovizoare,aeratoarele...asta in caz ca se lipeste bine colantul,in ext. eu nu l-as folosi,arata bine masina ta asa cum este.

Comment

• La exterior nu s-ar "pupa" cu nimic dar la interior merge . Ar fi cam exagerat sa faci oglinzile exterioare mai ales ca e cam stock la exterior.
                I changed her oil , she changed my life
                sigpic

Comment

• am zis ca m-am gandit, dar nu arata bine. La interior voi face oglinda si atat. Restul raman argintii.
                  MY CLA

Comment

• Salut! Cum ai facut emblemele asa, ca imi plac si vreau si eu sa imi fac, dar nu stiu cum. Daca ma poti ajuta cu ceva informatii, sfaturi ti-as ramane recunoscator. Multumesc mult! Stima!
                    Attached Files

Comment

• Vorbeste cu turturel. Este autocolant facut in forma siglei doar ca alte culori.
                      MY CLA

Comment

• Originally posted by PRESTIGE View Post
                        Vorbeste cu turturel. Este autocolant facut in forma siglei doar ca alte culori.
                        Scuze ca te intreb, unde il gasesc pe turturel, si daca vrei imi poti spune cat ai dat pe ele. Multumesc!

Comment

• Ai PM.........
                          MY CLA

Comment

• Oglinda electrocrom megane.
                            Multumesc dannyx78.
                            Attached Files
                            MY CLA

Comment

• ce are asta special fata de cealalta... nu cunosc termenul... intreb si eu
                              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Atunci cand e noapte si vine un bou cu faza lunga din spate se innegreste singura
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google