PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Kubala : Aceasta oglinda se inegreste cand bate lumina pe ea. ( Se face fumurie) Gasesti aici un video.
    MY CLA

Comment

• Sa mai stergem prafu pe aici.
      Ce parere aveti tine? Sau sa pun si 2 suruburi sus?
      Banda dublu.
      Mai multe poze saptamana viitoare dupa ce imi ajunge......, acum e murdara.
      Attached Files
      MY CLA

Comment

• Ai lipit numerele?eu unu le-as prinde in suruburi pentru siguranta.

Comment

• da, le am prins cu banda dublu adeziva. La prima vedere pare ca tine, am tras de ele dar nu se misca...
          MY CLA

Comment

• cauta niste suruburi care sa nu se observe
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Prindele in suruburi, se vor desprinde cu banda dublu adeziva.

Comment

• Cred ca o sa pun si silicon transparent pe laterale stanga si dreapta...
                Nu vreau sa gauresc placutele...
                MY CLA

Comment

• daca ai pus banda dublu adeziva din aproape in aproape, o sa tina fara problema.

Comment

• eu unu as pune silicon pe toata suprafata
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Sau ai incercat sa vopsesti suporturile alea in culoarea masinii sa vezi cum se vede? o parere, ma gandesc ca daca pierzi numerele ai ceva de umblat dupa altele...

Comment

• Am pus si doua suruburi subtiri si micute sus pt fiecare. Banda este de calitate, am pus cam din 5 in 5 cm si in partea de sus/jos. Acum sigur nu mai cad.
                        @Adryan : Suportii erau in culoarea masinii din fabrica, poti sa ii vezi pe celelalte pagini.( orginali RENAULT)
                        MY CLA

Comment

• Din experienta mea nefericita, as recomanda suport de numar.
                          Eu am avut numarul pe fata lipit cu Moment Fix, sau cum dracu ii zice (un silicon alb care dupa ce se intareste, tine omul lipit de tavan) si cu banda dublu adeziva. Am distrus misterul ca ala sta agatat pe tavan (sigur a dat de cateva ori cu capul de parchet). Mi-a zburat numarul.

In orice caz, caut un silicon bunicel, nu ceva care sa se intareasca si sa devina casant (asta de l-am avut eu, daca tragi de el, se rupe - cel universal e mai elastic) si nu pune prea mult (nu o sa mai prinda banda bine).
                          sigpic

Comment

• Originally posted by PRESTIGE View Post
                            hehe.... Merci Dragman!
                            Doua poze rapide...
                            Cat a costat toata afacerea?
                            MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• 110 cu materialele mele. @iamagi: eu l-am prins cu banda dublu adeziva de la bison si am pus 2 suruburi sus. Eu zic ca o sa tina. Daca nu puneam suruburile nu garantez ca ramnea acolo cand dadea caldura.Silicon recomand de la bison transparent. Am pleoapele prinse cu asa ceva si nu le poti misca cat ai trage de tare.
                              MY CLA

Comment

• eu am placutele prinse de 2 ani cu banda dublu adeziva abia a cum am observat ca a inceput pe colturi sa se desprinda(cea de la bison e super),stai linistit ca nu pica...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google