PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce i frumos e frumos,angelul se aprinde separat sau pe pozitii?ai anulat becurile din pozitii?da mai multe detalii ar fi interesant sa vad cum ai aranjat si instalatia in interiorul compartimentului motor,numai bine!

Comment

• Frumoasa schimbarea, felicitari!

Comment

• Va multumesc pentru urari. Ma bucur ca va place.
        Bad boy-ul mai are ceva de asteptat, nu conosc pe nimeni in zona sa se ocupe cu asa ceva, sunt altele inaintea lui. Pleoape am avut, nu mai pun.
        Angelul se aprinde pe pozitie. Da, am anulat pozitiile normale. Nu situ ce detalii as mai putea sa dau sunt Lupe morimoto, bec d2s 6000k, angel ccfl alb, balasturi slim digitale. (le-am avut de la instalatia mea). O sa pun mai multe poze de la motor miercuri, joi.
        MY CLA

Comment

• Bravo pentru achizitie!Ar schimba aspectul mult kit-ul original dacia pe bara fata.

Comment

• consumul aceesta l-am scos si eu o singura data, la un drum bucuresti - brasov (dus-intors), dar eram mort de oboseala si nu aveam nici un chef de mers cu masina ))
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Mersi bobi.
              Nu imi place kit-ul de la dacia de pe bara fata. Voi pune o prelungire de astra G sau logan si voi mai umbla la grila, probabil originala sport sau o voi face clean pe aceasta.
              Dany cam asa este, daca o lasi moale are un consum foarte ok, daca o calci mai tare '' calci'' si consumul.
              MY CLA

Comment

• arata bine, dar de ce e asa inalta ? drumuri... alea, alea ? stii unde am fost cu a mea acum 12 zile ? la sarizegetusa regia in muntii orastiei. stii cum se ajunge acolo ? intreaba-l pe dr. mke. poti sa mergi linistit si daca e "coborata'.

Comment

• Sa vezi "fibrilatii si calduri" la Itp acu cu lupele ) .Arata frumos.

Comment

• @B997NDL: Este si ea pe lista, dar putin mai incolo.
                    @Nimeni: Tocmai ce am facut ITP-ul, 2 ani am pace...
                    MY CLA

Comment

• Arata bine, dar scoate cromul acela dupa grila din fata, zic eu, mai ales din ultimele poze, nu mam uitat la toate paginile tale, sa vad !

Comment

• Multumesc!
                        Grila fata sper sa o schimb cu totul in 1-2 saptamani...
                        MY CLA

Comment

• Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.
                          Spune-mi te rog, chederul de la motor care l-ai montat tu, de care este si de unde l-ai cumparat?
                          "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• cheder e ca cel de la dacia 1310 cel de la usa gasesti la dezmembrari
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• Multumiri pentru raspuns.
                              "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

• Multumesc!
                                Chederul nu este de 1310, este putin mai gros si mai teapan. Nu stiu de care este, l-am cumparat de la cineva. Se potriveste si cel de pe dacia 1310, dar este putin mai moale.
                                P.S: Ies la vanzare pleoapele de pe maisna din fibra, vopsite profesional. Detalii pe PM, pret 70 lei. ACCEPT SCHIMBURI!!!
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google