PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu am fost cu masina de cand am terminat montajul. La prima vedere ai aderenta mai mare.
    Au costat putin peste 50 lei, au fost la reducere la sparco in sibiu.
    MY CLA

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa le apesi pana la podea.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Multumesc frumos !
        MY CLA

Comment

• Stie cineva de unde pot cumpara niste elemente din kit-ul dacia la un pret bun? Mai exact grila si eleron luneta. Daca are cineva, rog sa ma contacteze.
          MY CLA

Comment

• useru chroma....are di'toate
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Nu mai are si vad ca nu a mai primit...
              MY CLA

Comment

• Am montat pe fata un set de boxe hertz dieci dsk 165.3 si am insonorizat usile cu vopsea cauciucata si fononim.
                Nu am facut poze in timpul montajului. O sa pun si poze reale daca este cineva interesat.
                Attached Files
                MY CLA

Comment

• Si ? Diferenta fata de sony cum e ? Se simte si insonorizarea ?
                  sigpic

Comment

• Diferenta este mare. bass, medii , inalte....
                    Insonorizarea se simte la drum.Nu se mai aude atat de tare afara si nu vibreaza prin usa toate tijele, dar de afara se aude urat de tot parca ar fi sparte difuzoarele...
                    MY CLA

Comment

• pentru muzica de ce nu ai optat pentru aluband ?
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Am avut fononim si am zis sa il pun daca tot il am acasa.Oricum nu cred ca era diferenta mare. Eu am pus pe tabla exterioara si pe fata de usa.
                        MY CLA

Comment

• citisem pe forum de aluband si zicea ca merita..vezi si tu la baietii din club
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ti-am vazut ieri masina in parcare la REAL Deva, am stat un pic langa ea dar n-ai aparut. Ma grabeam sa ajung la TM. Am studiat-o putin, e foarte ok, felicitari si durmuri bune

Comment

• Salut! Am stat mai mult pe la real. Multumesc pentru aprecieri dar ai prins-o destul de murdara. Drumuri bune!
                              Attached Files
                              MY CLA

Comment

• Aici se pare ca mancai sanatos la Mc Donalds

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google