Arata foarte bine. Sa ai grija la borduri.
PrEsTiGe 1.6 16v
Collapse
X
-
SDP: Mersi! Deja am botezat-o....
emilemy: Multumesc! In weekendul urmator sper sa am timp sa il montez. Initial si eu am vrut unul original, dar l-am vazut pe asta la un coleg si mi-a placut mai mult fiind mai subtire si se integreaza perfect. Este facut la Ghetto Tuning.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by PRESTIGE View PostSDP: Mersi! Deja am botezat-o....
daca nu sunt atent mai dau si eu cu bara, fara nicio prelungire.
si aia nu e bordura, e plinta. sa vezi borduri prin bucuresti la parcarile bradulet sau pe la Auchan. am dat si cu scutul de vreo doua ori, cu prelungire
nici nu vreau sa ma gandesc. de aia nici nu pun. dupa mine, decat prelungire, mai bine ii faci o bara custom smechera, ceva in genul celei de pe masina lui joker.
Comment
-
Prestige sti ca sunt sincer cu opiniile la adresa ta.
Este primul lucru care nu imi place si il detest la orice masina, aceea prelungire arata oribil.
Nu ii vad rostul si plus de asta zici ca e un plastic taiat de undeva si pus jos la bara.
Pastreaz-o asa cum este acum fara acea prelungire, sau daca vrei neaparat cumpara o bara sau prelungeste-o cu fibra pe cea existenta...
Mi se pare super cocalaresc prelungirea aia...
Nu te supara pe mine domnu' Prestige, te respect si chiar apreciez ce faci la masina dar pur si simplu imi pare rau sa vad un astfel de "accesoriu" la o masina asa de frumoasa.Last edited by bGy; 9 February 2014, 22:50.sigpic
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postdupa mine, decat prelungire, mai bine ii faci o bara custom smechera, ceva in genul celei de pe masina lui joker.
dar ai perfecta dreptate. nici eu n-am reusit sa-i vad rostul.
cand am vazut prima data la ph2, m-am frecat la ochi.
Comment
-
-
Mie unul imi place cum vine cu acea prelungire, arata bine, parerea mea este sa o pastrezi. Sunt atatea modele auto care au o astfel de prelungire si nu este pusa acolo doar de ornament sau ca sa dea bine sau rau. Este normal pentru unii care au suspensie sport sa li sa para incomoda,este o grija in plus, de fapt pentru ei fiecare mic obstacol este o grea incercare prin care trebuie sa treaca.
Spune-mi te rog daca a venit bine la colturi?
Comment
Comment