Caut un stop pe dreapta, dar nu este pentru mine...
PrEsTiGe 1.6 16v
Collapse
X
-
Am schimbat balasturile la angel eyes. Cele de la lupe au o putere de 3w in caz ca nu aveti cu ce sa masurati si vreti sa cumparati altele...
Va recomand daca spalati motorul sa le acoperiti si pe cele de la angel si si pe cele de la xenon. Eu am patit-o cu ambele.Attached Files
Comment
-
@Florin: Cu aparatul cu presiune si am facut intr-un pulverizator de 500 ml o solutie concentrata din spuma activa karcher si mafra pulimax. Am dat peste tot o data, am lasat putin am mai dat o data si l-am clatit. Si l-am uscat cu uscatorul de par... Nu l-am mai spalat pana acum!
@Nimeni: M-am gandit la angel din smd de mult,dar asta inseamna sa dau jos farurile , sa le desfac si dureaza destul de mult...
Comment
-
Mai facem una, alta...
Comment
-
Au mai ajuns cateva bunatati!!!
Comment
-
O sa pun poze si o sa revin cu parere despre el.
Este laveta eurow,Sonax BSD, servetele 1z si california scents squash bllosom.
Pe joi/vineri o sa ma ocup de ea, inca nici nu l-am desfacut, dar sincer tu m-ai facut sa il iau.Am vazut pe threadul tau beadingul acela superb!!!
Astazi am vazut o zgarietura destul de urata pe jumatate de capota si mi-a trecut tot cheful de a mesterii la masina, ma gandesc cum sa o scot. Animalele astea nu au ce face ca oameni nu-i poti numi...
Comment
Comment