If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
La urmatoare comanda o sa-l iau si eu daca este pe stoc. Acum s-a cam terminat sezonul pentru '' sportul'' asta...
CRS: Multumesc frumos!
NDL: Adevarul este ca se murdareste destul de repede, dar eu am un avantaj cu culoarea asta. Nu este foarte pretentioasa...
@M.FLORIN: De data aceasta am degresat cu IPA si am aplicat FK1000P si Sonax Brilliant Shine peste ea. Am facut si geamurile cu Abro...
AI folosit pana acum Collinite no 476? As vrea sa cumpar o cutie...
@logan21cdc: Multumesc!
DUpa ce am montat amplificatorul de la 15 la volum incepea un zgomot destul de puternic in spate, din fericire astazi i-am dat de cap: spatarul banchetei vibra si se atingea de tablele din spate. Am rezolvat cu putin fononim intre cele 2 suprafete...
@M.FLORIN: De data aceasta am degresat cu IPA si am aplicat FK1000P si Sonax Brilliant Shine peste ea. Am facut si geamurile cu Abro...
AI folosit pana acum Collinite no 476? As vrea sa cumpar o cutie...
Aceeasi tactica o sa folosesc si eu. Doar ca in loc de Sonax Shine, o sa dau FK425.
Si eu vreau sa cumpar Colinnite 476, dar se gaseste numai la cutie mare, care imi ajunge pentru zeci de ani.Daca gasesti mostre, sa imi dai si mie de stire.
Am avut niste zgarieturi fine pe masina, le-am remediat cu un polish manual, dupa care am sters cu IPA.Stau picaturile de apa(in zona unde am sters cu IPA) mai ceva ca atunci cand as fi avut masina data cu ceara.
476 mostre nu am mai prea vazut. Eventual sa il intrebati pe Ionut daca va poate ajita.
Eu am folosit 476 ... e mai "stralucitoare" decat 1000p dar nu are aceeasi anduranta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment